Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » FIFA усунула екс-президента іспанської футбольної ліги Рубіалеса на три роки

FIFA усунула екс-президента іспанської футбольної ліги Рубіалеса на три роки

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Спорт
FIFA усунула екс-президента іспанської футбольної ліги Рубіалеса на три роки Дисциплінарний комітет FIFA (Міжнародна федерація футболу) заборонив колишньому президентові іспанської футбольної ліги Луїсу Рубіалесу вести професійну діяльність на міжнародній та національній аренах протягом трьох років. Рішення починає діяти сьогодні, 30 жовтня.

Комітет встановив, що Рубіалес діяв урозріз із дисциплінарним кодексом організації та порушив статтю 13 «Образлива поведінка та порушення принципів чесної гри».
 
Відповідно до положень організації у футболіста є десять днів на запит мотивованого рішення, яке надалі може бути потрібним при розгляді справи апеляційним комітетом FIFA.

У серпні поточного року під час нагородження жіночої збірної Іспанії Рубіалес поцілував у губи капітана команди – 33-річну футболістку Дженніфер Ермосо. Жінка заявила, що дії екс-президента футбольної ліги їй не сподобалися.
 
Прокуратура Мадрида розпочала розслідування за підозрою у сексуальному насильстві. Пізніше Рубіалес залишив посаду президента іспанської футбольної ліги та був усунений від роботи на 90 днів.