Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Як вибрати ідеальний змішувач для кухні?

Як вибрати ідеальний змішувач для кухні?

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Гроші

Як вибрати ідеальний змішувач для кухні?Щоб створити ідеальну мийну зону – зручну та ергономічну – потрібно правильно вибрати кухонний змішувач. Незалежно від того, ремонтуєте ви всю кухню або просто замінюєте частину обладнання, варто ознайомитися з різними типами кухонних змішувачів і вибрати той, який найкраще відповідатиме вашим очікуванням. В Україні великий вибір змішувачів пропонує інтернет магазин Фабіано. Тут можна знайти мийки, подрібнювачі харчових відходів, витяжки,газові варильні поверхні, духові шафи. Купити техніку Фабіано – це завжди раціональне рішення.

 

Вибрати найкращу модель змішувача для кухні нелегко, адже від цього рішення залежить зовнішній вигляд кухні та комфорт використання (приготування їжі, прибирання), а у випадку з екологічними змішувачами – навіть витрата води. Варто дотримуватися кількох порад, які допоможуть вибрати кухонний змішувач, який буде радувати естетично і функціонально.

 

Як правильно вибрати вилив, колір і обробку змішувача

Правильний дизайн кухні та візуальний ефект кухонного простору перетворюються на благополуччя домочадців. Ви можете створити затишну кухню, використовуючи дерев'яні візерунки, яскраві кольори та сентиментальні аксесуари. Іншого ефекту - класичної, елегантної кухні - можна досягти, використовуючи однотонні стільниці, меблі зі скляними елементами або мінімалістичні форми. Тому візуальний аспект важливий - також у випадку кухонних змішувачів усі практичні переваги втрачають свою важливість, якщо нам просто не подобається певна модель. З цієї причини колір, тип обробки і форма виливу є досить важливими і впливають на те, як змішувач впишеться в характер кухні. Fabiano каталогпропонує кілька десятків змішувачів від відомих світових брендів.

 

Щоб правильно вибрати змішувач, потрібно врахувати оточення мийної зони. Звернемо увагу на колір стільниці, матеріал, меблі та плитку, оздоблення раковини, освітлення, яке використовується на кухні, і навіть ручки шаф. Хороша ідея - знайти спільні мотиви, які з'єднують і об'єднують аранжування.

 

Приклади включають золотий кран у поєднанні зі стільницею теплих тонів, золоті ручки та акценти, а також освітлення на стелі. Люди, які цінують індустріальне оформлення, можуть обрати такий набір: чорний кран, гранітна мийка та чорні аксесуари, такі як дозатор для миття посуду. Варто забезпечити послідовність при виборі обробки окремих елементів обладнання або глянцевих або матових поверхонь.

 

Форма носика кухонного змішувача

Зовнішній вигляд кожного змішувача багато в чому залежить від форми його носика. Декоративні ретро-виливи підійдуть до гламурних або ретро-інтер'єрів. Для інших кухонь краще вибирати більш мінімалістичні форми, які є практичними, універсальними, ергономічними та вписуються в багато композицій.


Прикладом кухонного змішувача, який вдало впишеться в багато стилів інтер'єру - матова нержавіюча сталь, матовий чорний, матове золото; моделі: базова і дизайнерська. Привертає увагу носик, повністю відлитий в одній формі, і високоякісне покриття, яке забезпечує елегантний зовнішній вигляд, а також високу міцність.

 

Змішувач виглядає дизайнерсько завдяки поєднанню простих ліній, сучасних кольорів і матового покриття. Однак зовнішній вигляд - не єдина перевага змішувачів.

 

 

 

Функціональний змішувач для кухні - найважливіші функції

Хороший кухонний змішувач, крім чудового зовнішнього вигляду, повинен забезпечувати комфортне використання зони миття щодня. Багато дій, пов'язаних з приготуванням їжі та миттям посуду, виконуються в мийній зоні. Мийка - один з елементів робочого трикутника, важливий для роботи на кухні. Багатьох видів діяльності може полегшити змішувач із висувним виливом. Це дає вам більше свободи під час миття, наповнення посуду або ополіскування овочів і фруктів без розбризкування води поза раковиною.


Коли справа стосується кухонних змішувачів, важливі функції економії. Прикладом може служити змішувач серії Mungo від KFA Armatura. Він має цікавий дизайн і оснащений функцією фільтрації води - має вставку, яка монтується під раковиною. Фільтра достатньо для фільтрації 6000 літрів води або 6 місяців використання. Це економить майже 4000 пляшок або близько 200 кілограмів пластику. Це велика користь для планети, а також для нашого гаманця.