Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Melbourne Water: в Австралії врятували барана, який п'ять років жив з дикими кенгуру

Melbourne Water: в Австралії врятували барана, який п'ять років жив з дикими кенгуру

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Курйози
Melbourne Water: в Австралії врятували барана, який п'ять років жив з дикими кенгуру В Австралії барана, який втік із ферми та п'ять років прожив із кенгуру, врятувала співробітниця водоканалу. Про це на своїй сторінці у соцмережах повідомляє прес-служба водоканалу міста Мельбурн Melbourne Water.

Барана на ім'я Сахарок помітили близько півроку тому у природному парку Sugarloaf Reservoir Park, неподалік австралійського міста Вікторія. Тварина знайшла притулок у компанії диких кенгуру. Сахарка, який жив з ними, не раз бачили здивовані туристи. На вигляд вівці було зрозуміло, що її дуже давно не стригли.

Співробітниця водоканалу Melbourne Water Джорджія Дункан вирішила допомогти тварині. Разом із волонтерами з притулку для тварин The Forever Friends Animal Sanctuary вона організувала рятувальну операцію та вирушила шукати Цукорка.
 
Їм вдалося знайти барана, зловити його та перевезти до притулку. Там Сахарка нарешті підстриг професійний стригаль, причому тварина не відразу погодилася на необхідну процедуру. Загальна вага знятої вовни становила 12,6 кілограма.

Ветеринари та співробітники притулку вважають, що Сахарок втік з ферми неподалік п'яти років тому. Саме за такий термін він міг відростити так багато вовни.
 
«Схоже, друзі-кенгуру добре дбали про нього. Незабаром Сахарка віддадуть Джорджії, і він проведе з нею все життя», — розповіла журналістам співробітниця притулку.