Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Переваги та недоліки тату-картриджів

Переваги та недоліки тату-картриджів

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Суспільство

Переваги та недоліки тату-картриджівВам цікаво, чи картриджі для татуювання кращі за класичні голки? Обидва ці рішення мають свої переваги та недоліки, про які повинен знати кожен майстер, починаючи свою пригоду татуювання. Дізнайтесь, у чому різниця між картриджами для татуювань і голками для татуювань, про їхні сильні та слабкі сторони, щоб зробити кращий вибір. Тату в останні кілька років стали доволі популярними серед українців, тату Київ можна зробити в салоні tattoo-fusion.kiev.ua.

 

Чим картриджі відрізняються від звичайних голок для татуювання?

Найважливіше при складанні обладнання для татуювання - правильно підібрати голки або картриджі. Останні являють собою так звані модульні голки, які мають щільну силіконову мембрану. Завдяки цьому комфорт нанесення татуювань надзвичайно високий, оскільки кров і чорнило не потрапляють всередину машини. Це рішення чудово підходить для тривалих сесій, під час яких створюються великі та складні візерунки.

 

Поодинокі традиційні голки частіше вибирають майстри, які використовують метод handpoke, тобто роблять тату без використання машинки. Вони також добре працюють в рулонних машинах. Обидва варіанти доступні в спеціалізованих магазинах - і картриджі, і традиційні голки надзвичайно точні та бездоганно наносять чорнило завдяки високій якості продукту.

 

Переваги тату-картриджів

Які переваги тату-картриджів? Тату-майстри часто вибирають картриджі, тому що вони ефективно прискорюють і полегшують роботу. Завдяки цьому майстри почуваються комфортніше під час роботи, а клієнти задоволені швидшим виконанням татуювання, яке, як правило, болюче. Купуючи картриджі в магазині, вам не доведеться хвилюватися, що вони не підійдуть до вашого типу бритви - наші модульні голки сумісні з будь-якою ручкою та бритвою.

 

Установка картриджа на верстат надзвичайно проста і безпроблемна, тому ви можете легко замінити використані модульні голки на інший тип. Швидка зміна має вирішальне значення для підтримки потоку роботи та якнайшвидшого завершення татуювань, що є величезною перевагою як для майстра татуювань, так і для клієнта. Крім того, простий процес знижує ризик нещасних випадків і травм через голку, яку ви використовуєте, тому ви можете почуватися безпечно під час роботи.

 

 

 

Недоліки тату-картриджів

Модульні голки мають масу переваг. З них можна зробити багато візерунків, але вони не підійдуть у кожній техніці. Наприклад, традиційні голки використовуються для виготовлення ручних татуювань. У цьому випадку картриджі використовуватися не будуть. Крім того, голки для татуажу cartrigde не призначені для нанесення товстих, важких контурів, тому що вони м'якше проникають в шкіру на невелику глибину. Вони використовуються для створення більш точних візерунків, часто високого ступеня складності.