Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Як самостійно оцінити нерухомість – чи варто це робити?

Як самостійно оцінити нерухомість – чи варто це робити?

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Гроші

Як самостійно оцінити нерухомість – чи варто це робити? Під час пошуку квартири своєї мрії покупців цікавить не лише планування та технічний стан приміщення, а й те, чи адекватна ціна продажу вартості нерухомості. Ніхто не любить бути обдуреним, тому варто спробувати отримати реальну оцінку квартири.  

 

Послуга оцінкинерухомості затребувана і в Україні, - кажуть спеціалісти агентства з нерухомості - https://novalad.com.ua/. Компанія "Новолад" працює в Чернігові вже більше 15 років, і пропонує свої послуги мешканцям міста та інвесторам. Якщо вас цікавить нерухомість в Чернігові, або ви хочете купити квартиру в Чернігові фахівці агенції допоможуть знайти найбільш оптимальний варіант.


Чи можете ви самі оцінити майно?

Хто в першу чергу цінує квартири? Звичайно ж, оцінювач. Оцінювач майна особисто відвідує приміщення для підготовки звіту про оцінку, але його послуги можуть коштувати кілька тисяч гривень. Звіт про оцінку — це оцінка нерухомого майна у формі офіційного документа. З цієї причини найчастіше його готують у ситуаціях, коли, наприклад, нам потрібна оцінка для банку або при оформленні іпотечного кредиту.


Це безумовно рішення, яке варто розглянути, хоча воно досить дороге. При ціноутворенні будинку враховуються різні критерії, такі як розташування, тип конструкції, висота поверху, кількість кімнат, квадратура та стандарт приміщень. Коли ми продаємо майно, ми готові заплатити більше за оцінку. Але що, якщо ми покупець і хочемо перевірити вартість кількох квартир, серед яких вирішуємо купити єдину?

 

Як оцінити вартість нерухомості, квартири чи будинку?

Ви шукаєте нерухомість своєї мрії в Інтернеті? Це гарна ідея, тому що найбільший вибір пропозицій житла можна знайти в Інтернеті. Цікаво, що після первинного відбору та вибору кількох найцікавіших пропозицій ми можемо оцінити вартість квартири. Але як самостійно оцінити майно? Найзручніший спосіб – оформити ціну на будинок онлайн, де на відповідній сторінці вводяться всі параметри квартири.

 

Онлайн оцінка нерухомості

Зайшовши на веб-сайт, ви знайдете прості інструкції, як покроково визначити вартість квартири. Починається все із заповнення форми, де спочатку потрібно ввести точне місцезнаходження майна, тобто адресу квартири для оцінки.

Далі додаємо детальну інформацію про квартиру - її площу, кількість кімнат, поверховість будинку, стандарт приміщення та рік побудови. Ці дані необхідні для того, щоб дізнатися реальну ринкову вартість квартири.


Незалежна оцінка нерухомості – хороша чи погана практика?

Це безперечно хороша практика! Не кожному потрібно знати, як оцінити нерухомість або як оцінити земельну ділянку, тому створені портали для самооцінки цін на квартири. Людина, яка задається питанням, як розрахувати вартість нерухомості, шукає інформацію на цю тему та використовує створені для цього інструменти, є поінформованим споживачем, якого точно не обдурять.

 

Купівля квартири – це серйозне рішення, тому його дійсно потрібно ретельно обдумати. Дізнатися справжню вартість нерухомості – це перший крок до здійснення мрії про власне житло.