Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Косметика по догляду за волоссям – що вам потрібно?

Косметика по догляду за волоссям – що вам потрібно?

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Здоров'я

Косметика по догляду за волоссям – що вам потрібно? Нас завалює реклама шампунів, кондиціонерів і масок з усіх боків. Може навіть скластися враження, що без цілого арсеналу косметики нам не обійтися. Але як у всьому цьому не зійти з розуму? Як дізнатися, які засоби для догляду за волоссям дійсно потрібні, а які є необов’язковими? На що звернути увагу при виборі засобів по догляду за волоссям? Як створити власний набір для догляду за волоссям?

 

Радимо: категорично не піддавайтеся впливу реклами з відомою знаменитістю або красивою упаковкою косметики. І навіть не рекомендації друзів, тому що те, що працює для когось іншого, не обов’язково спрацює для вас. Щоразу ми підбираємо косметику по догляду відповідно до поточних потреб волосся та шкіри голови. В Україні засоби по догляду за волоссям та іншу косметику можна придбати на сайті компанії Сlarity.

 

Річ у тім, що те, що колись добре підходило донашого волосся, тепер може не тільки не допомогти, але навіть нашкодити. Підбираючи косметику для себе, уважно огляньте шкіру голови і волосся по довжині. Шляхом проб і помилок ви, безсумнівно, знайдете ідеальні засоби для догляду за волоссям.

 

Очищення основа - шампуні для догляду за волоссям

Миття голови шампунем є основою будь-якого догляду. Шампунь призначений для очищення шкіри голови та волосся від забруднень, бруду та шкірного сала. Для щоденного вмивання вам знадобиться м'яке, делікатно очищає косметичний засіб.

 

Час від часу ви можете використовувати сильніший засіб, який забезпечить ретельне очищення. Мийте волосся так часто, як вам потрібно - якщо воно жирне, навіть щодня. Використовуючи шампунь, зосередьтеся на тому, щоб ретельно втирати його в шкіру голови. Довжина волосся буде вимита піною при змиванні.

 

Маски і кондиціонери

Після кожного миття нанесіть маску або кондиціонер на всю довжину волосся. Ця косметика розгладжує пасма, робить їх м’якими і здоровими, полегшує розчісування. Зазвичай достатньо нанести порцію косметичного засобу на вимите вологе волосся, залишити на кілька-десяток-другий хвилин, а потім змити. Кондиціонер – обов’язковий засіб для догляду за волоссям, особливо тонким, ослабленим і фарбованим. Регулярне застосування кондиціонерів і масок покращує стан і зовнішній вигляд волосся.