Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Співробітниця школи потрапила за ґрати через секс із учнем у машині

Співробітниця школи потрапила за ґрати через секс із учнем у машині

Категорія: Світ, Курйози
Співробітниця школи потрапила за ґрати через секс із учнем у машині У США колишня співробітниця школи потрапила за ґрати за сексуальний зв'язок із учнем. Про це повідомляє NBC Connecticut.

42-річна Елісон Кренік регулярно спілкувалася з 11-річним хлопчиком у месенджерах та бачилася з ним з липня по серпень 2022 року. Під час зустрічей жінка неодноразово займалася сексом у своїй машині.
 
Згідно з судовими документами, вона також цілувалася з хлопчиком у школі Horace Porter School у місті Колумбія, штат Коннектикут, та зробила йому браслет з абревіатурою, яка розшифровується як «найкращі друзі на все життя з привілеями».

Про стосунки Кренік із учнем стало відомо у вересні 2023 року, коли той розповів про все родичу.
 
У ході розслідування поліція встановила, що колишня співробітниця школи маніпулювала хлопчиком, щоби він проводив з нею більше часу. Незважаючи на це, зрештою підліток відмовився з нею бачитися.

Під час допиту Кренік заявила, що не ініціювала інтимну близькість із підлітком. Вона додала, що намагалася підтримати хлопчика, оскільки його, за її словами, придушили через сімейні проблеми.

Жінку заарештували за двома пунктами звинувачення у сексуальному насильстві та за трьома пунктами звинувачення у заподіянні шкоди неповнолітньому. Нині вона перебуває під вартою, їй встановлена застава у розмірі 500 тисяч доларів.