Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » У Великій Британії медсестра зайнялася сексом із психічно хворим пацієнтом

У Великій Британії медсестра зайнялася сексом із психічно хворим пацієнтом

Категорія: Суспільство, Світ, Курйози
У Великій Британії медсестра зайнялася сексом із психічно хворим пацієнтом У Великобританії медсестра психіатричної лікарні уникла в'язниці після сексуального зв'язку з пацієнтом. Про це повідомляє Greenock Telegraph.

37-річна Джилл Макларен познайомилася з пацієнтом психіатричної клініки у шотландському місті Глазго у липні 2018 року.
 
Медсестра почала спілкуватися з чоловіком, коли дізналася, що вони обоє люблять займатися фітнесом. Завдяки спільному інтересу вона швидко зблизилась і почала фліртувати з ним. Щоб частіше бачитися з чоловіком, Макларен почала чергувати у відділенні, де він проходив лікування.

Через деякий час медсестра почала цілуватися з жертвою потай від колег та інших пацієнтів. Якось під час нічної зміни вона розбудила чоловіка і зайнялася з ним сексом у його палаті. Пізніше вона привела психічно хворого пацієнта додому і знову вступила з ним в інтимну близькість.
 
Їхні стосунки тривали до серпня 2019 року, поки між ними не відбулася сварка. Після конфлікту Макларен перестала спілкуватися із чоловіком.
 
«Вона сказала йому, що це неправильно, і так продовжуватися більше не може. Але він її залякав. Він погрожував, що якщо вона припинить стосунки, він розповість про них іншим співробітникам клініки», — сказав адвокат медсестри в суді.

Незабаром про їхні стосунки дізнався персонал клініки. Медсестру заарештували, і вона зізналася, що займалася сексом із пацієнтом. Її засудили до 180 годин неоплачуваних робіт та 18 місяців перебування під наглядом. Крім того, протягом п'яти місяців їй заборонено виходити з дому з дев'ятої вечора до шостої години ранку у всі дні крім суботи. Макларен також була внесена до реєстру сексуальних злочинців на 18 місяців.