Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Що відрізняє по-справжньому якісне спортивне харчування?

Що відрізняє по-справжньому якісне спортивне харчування?

Категорія: Позиція » Статті » Здоров'я

Що відрізняє по-справжньому якісне спортивне харчування? У наші дні спортивне харчування вже перейшло з розряду чогось незвичайного в розряд повсякденного. І це не дивно. Найкращі виробники спортивного харчування постачають нам безліч корисних продуктів.

 

Адже ми все більше замислюємося про власне здоров'я, намагаємося вести здоровий та активний спосіб життя. І, природно, кожен, хто думає про красу та силу власного тіла, розуміє, що без спортивного харчування досягти ідеального результату буде практично неможливо. Однак вибирати виробника такої продукції слід дуже обережно.

 

Наприклад, чеська компанія Nutrend D.S. розпочала свою діяльність ще у 1993 році і на даний момент часу міцно зайняла провідні позиції серед розробників та виробників унікальних дієтичних добавок та якісного спортивного харчування. Спортивне харчування "Нутренд", введене у ваш раціон, дозволить значно покращити будову тіла, позбутися зайвого жиру та збільшити м'язову масу.

 

Роки успішної роботи принесли Nutrend репутацію одного з найкращих виробників на ринку спортивного харчування в Європі. На сьогодні продукцію з цієї лінійки можна побачити на полицях магазинів спортивного харчування не тільки Чехії, Польщі, Німеччини, України та інших європейських країн, а й Америці, Азії і навіть Австралії.

 

Більше того, на думку багатьох професіоналів, це харчування перевершило багато інших дієтичних добавок не тільки за рівнем якості продукції, а й за діапазоном представленого асортименту для циклічних, ігрових та інших видів спорту. Не випадково, для багатьох світових спортивних зірок Nutrend перетворився на невід'ємну частину їхнього життя. І подібне визнання з боку професіоналів – ключове свідчення на користь по-справжньому якісних спортивних добавок.

 

Спортивне харчування в Україні від ТМ Nutrend включає не тільки добавки для бодібілдингу, на сьогодні компанія успішно реалізує спортивне харчування і для жінок, популярні добавки для пауерліфтингу, велоспорту та багато іншого, а також різні аксесуари для занять спортом – дозатори, шейкери та ін. Причому як сировина, що застосовується у виробництві, так і готова продукція проходять ретельний контроль на відповідність хімічним, мікробіологічним і органолептичним характеристикам.

 

Продукція, що пропонується компанією, є симбіозом інноваційних розробок у сфері спортивних препаратів та турботою про здоров'я споживача. У процесі виготовлення застосовуються лише найкращі, натуральні та екологічно чисті компоненти. При цьому вартість якісного спортивного харчування залишається на цілком прийнятному рівні.

 

Виробник гарантує:

 

  •  високу якість продукції та її екологічність;
  •  наявність у складі інноваційних компонентів, орієнтованих на отримання необхідного результату в найкоротший термін;
  •  прийнятні ціни;
  •  наявність спеціально розробленого харчування для качків;
  •  широкий асортимент продукції;
  •  відповідність продукції системі менеджменту якості ISO 9001:2009.

 

Загалом, лінійка спортивного харчування, пропонована компанією Nutrend в Україні, є розумним вибором як для професіоналів, так і для аматорів, які просто стежать за своїм тілом - що обумовлено ідеальною якістю, демократичною ціною та величезним асортиментом пропонованої продукції.


Джерело: офіційний сайт виробника спортивного харчування Nutrend в Україні www.nutrend.com.ua