Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Мезонінні багаторівневі стелажі на основі металевих стелажів

Мезонінні багаторівневі стелажі на основі металевих стелажів

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Гроші

Мезонінні багаторівневі стелажі на основі металевих стелажівБагаторівневі стелажі виготовляються на замовлення, спеціально для задоволення потреб вашого бізнесу, наявного простору та типу інвентарю, що зберігається на складі. Ви можете зберігати на багатоярусній системі стелажів практично будь-який тип товарів, що завантажуються вручну. Хоча ми не рекомендуємо використовувати хімічні або легкозаймисті предмети з міркувань безпеки. Які основні переваги пропонує мезонін, перерахуємо нижче.


Збільшує товарообіг

Багатоповерхові стелажі оптимізують процес комплектування та поповнення завдяки прямому доступу та організації – роздільники, кошики та етикетки допоможуть зберегти ваші речі в цілості та безпеці, а також полегшать їх пошук у разі потреби. Інтегровані полиці можуть вмістити візки, що полегшує збирання кількох предметів за один підхід. Переміщення великих обсягів з рівня на рівень можна спростити за допомогою підйомників, жолобів або конвеєрів, які особливо корисні, якщо швидкість є пріоритетом.


Збільшує місткість складу без капітальних будівельних робіт

Витрати на придбання та встановлення мезонінного стелажу, безсумнівно, значно нижчі, ніж на розширення складу, пошук чи будівництво нового. Ви можете отримати простір, необхідний для ефективної роботи, залишаючись у тому самому приміщенні, що усуває необхідність налагоджувати нові відносини з клієнтами, постачальниками та партнерами. Це додаткове використання площі не вплине на вашу орендну плату. Багатоповерхові стелажі достатньо просто встановлюються і можуть бути завершені протягом кількох днів, залежно від розміру конструкції, тому це ідеальний варіант, якщо час має важливе значення.

 

Адаптуються до змін

Рівні полиць налаштовані незалежно, тому багатоярусну систему стелажів легко налаштувати, розібрати або перемістити, що робить багатоярусні стелажі відмінною альтернативою, якщо такі зміни передбачаються. Ще однією великою перевагою є те, що багатоярусна система стелажів розрахована на майбутнє і здатна витримувати раптові вершини товарообігу за рахунок можливості подальшого розширення конструкції.

 

Замовити та купити мезонінні стелажі, а також отримати всю необхідну інформацію ви можете, зв'язавшись із нашими менеджерами. Будь-яка реконфігурація може бути легко виконана в будь-який час, тому ваші потреби, що змінюються, завжди будуть задоволені в найкоротші терміни.