Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Найкращі табаки для кальяну

Найкращі табаки для кальяну

Категорія: Позиція » Статті » Суспільство

Найкращі табаки для кальянуКальянна продукція не стоїть на місці і практично щодня на українському ринку з'являються нові локальні та іноземні бренди тютюну для кальяну. І це, не рахуючи того, що корифеї тютюнового бізнесу не перестають нас регулярно радувати новими міксами смаків і добавками.

 

У такому розмаїтті складно відстежити щось по-справжньому вартісне, тому, якщо ви тільки на початку цього "димного" шляху і шукайте найкращий тютюн для кальяну, то ми пропонуємо почати з перевірених брендів.

 

Важко радити людині конкретну суміш, не знаючи її смаків, тому, щоб підібрати щось індивідуально, ми пропонуємо скористатися консультацією менеджера інтернет-магазину nakhla.com.ua. А поки давайте розглянемо наші рекомендації про якісний тютюн, який потрібно спробувати новачкам.

 
Найкращі табаки для кальяну в Україні 2023 року

 

Тютюн 420

 

Тютюн 420 – це український продукт, який представлений у двох основних лінійках: Light і Dark.

 

  • Табак 420 Light – це жаростійкий тютюн, представлений у стильному герметичномупакуванні, що зберігає свіжість і аромат. Виготовлений на основі листа тютюну Вірджинія та імпортованих ароматизаторів з ЄС і США, він забезпечує мега-димність і багатий аромат. Лінійка смаківналічує 15 унікальних комбінацій, кожен знайде щось на свій смак.
  • Табак 420 Dark припаде до смаку поціновувачам міцних кальянів. Маючи середню міцність, він представляє понад 20 смаків, включно з моно-ароматами та цікавими міксами. Лінійка представлена у традиційних смакахта незвичайних поєднаннях.

 

Крім цього, в тютюні 4:20 використовуються компоненти преміум-класу, а ціна на продукцію залишається досить доступною.

 

Тютюн Unity

 

Табак Unity – українська розробка, яка поєднує в собі ідеальний мікс із тютюнового листя сорту Вірджинія і Берлі.  Бренд Unity пропонує більше десятка унікальних варіацій смаків, таких як Berry Lavender, Acid Lemon, Fruittella, Grape Jelly, Missouri, Caribbean Rum, Space Flavor, Florida, Salvia і багато інших. Суміші доповнені натуральними ароматизаторами, які роблять кожен вдих насиченим і незабутнім.

 

Переваги тютюну Юніті – це висока якість, бюджетна ціна, висока жаростійкість, збалансованість смаку, середня міцність і зручне фасування продукту.

 

Тютюн Absolem

 

Табак Absolem – якісний український тютюн для кальяну, який виробляється з використанням ретельно відібраних компонентів з різних країн Європейського Союзу. З 2019 року радує всіх поціновувачів якісного продукту і поступово розширює свій асортимент.

 

Absolem пропонує три лінійки міцності: Soft, Medium і Hard. Це дає змогу кожному любителю кальяну вибрати оптимальну міцність, що відповідає індивідуальним перевагам. А одна з особливостей, що виділяють цей бренд, – велика кількість густого і щільного диму. Це створює вражаючу візуальну складову і додає задоволення від куріння.

 

У їхній лінійці смаків ви знайдете: Cranberry in Sugar, Ice Raspberry, Strawberry Donut, Peach & Passion Fruit та інші.

 

Тютюн Absolem – вибір тих, хто цінує якість, насичені смаки та неповторні враження.

 

Тютюн Dead Horse

 

Табак Dead Horse – це українська розробка, яка була представлена на ринку в ще далекому 2016 році. Уже 7 сет цей бренд вражає поціновувачів кальяну вишуканими поєднання смаків і високою якістю їхньої продукції.

 

Через використання першокласних зарубіжних компонентів тютюн вражає неповторними ароматами, пишною хмарою диму і проявляє чудову стійкість при високих температурах. Ретельно нарізаний і просочений сиропом, він надає насичений, живий і вражаючий смак.

 

Dead Horse має широку лінійку смаків, до якої входять: Tropic Lemonade, Passion Fruit, Citrus Jelly, Berrys Orange, Acai Ice Cream, Wild Forest, Watermelon Gum, Vanilla Drink, Sour Apple, Raspberry Soda, Pink Peach і багато інших.

 

Навіть якщо ви пробуватимете курити кальян уперше, то тютюн Dead Horse зможе вам забезпечити неповторний і приємний досвід

 

Тютюн Indigo

 

Табак Indigo – український бренд, який пішов шляхом новаторства і створює унікальні суміші на основі листів чаю. Такий безнікотиновий тютюн швидко знайшов свого покупця і завоював особливу увагу на тютюновому ринку.

 

Технологія виготовлення включає зволоження листя чаю, шокове заморожування рідким азотом, ретельне сушіння і просочення пористої структури сиропом. Цей підхід забезпечує видатну смакопередачу і високу димність, незважаючи на відсутність нікотину. Indigo містить унікальні особливості, що роблять його прекрасним вибором для тих, хто цінує оригінальність, якість і різноманітність.

 

Лінійка смаків цього тютюну налічує більш ніж п'ятнадцять різновидів: Sunrise, Miood, Coolime, Charryland, Cactus, Tackleberry, і Granata, кожен знайде свій ідеальний варіант.

 

Тютюн Індиго можна з легкістю назвати більш безпечною і дуже цікавою альтернативою звичних тютюнів для кальяну.

 

Купити ці та багато інших брендів тютюну для кальяну, ви можете в магазині nakhla.com.ua – кращі тютюн, кальяни та комплектуючі до них.