Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » В Росії затримали жінку, яка кілька місяців жила з трупами своїх дітей

В Росії затримали жінку, яка кілька місяців жила з трупами своїх дітей

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Чорна хроніка
В Росії затримали жінку, яка кілька місяців жила з трупами своїх дітей Затримана за підозрою у вбивстві своїх дітей кілька місяців жила з їхніми трупами у квартирі. Про це 24 листопада повідомило джерело «Известий», знайоме із ситуацією.

«Сусіди кілька разів скаржилися на смердючий запах у під'їзді та інших квартирах. Вони припустили, що у вентиляції лежить дохлий щур», — сказав співрозмовник.

Крім того, інше джерело «Известий» повідомило, що мати стверджує, що діти померли уві сні ще у серпні цього року.

«На допиті жінка заявила, що хлопчики померли уві сні у серпні 2023 року. Спочатку старший, а за тиждень молодший. Знайдена на дачі восьмирічна дівчинка, за словами затриманої, також померла під час сну», - зазначив співрозмовник.

За його словами, тіла двох хлопчиків виявила їхня бабуся у квартирі, яка належить їй, але проживала там мати дітей. Трупи були накриті ковдрами. Дар'я зазначила, що не пам'ятає дату народження молодшого сина, оскільки він з'явився на світ не в пологовому будинку, а вдома, і вона не оформляла на дитину жодних документів.

Джерело уточнило, що після цього правоохоронці вирушили на дачу багатодітної матері. Там було знайдено труп восьмирічної дівчинки, загорнутий у поліетиленовий пакет та вкритий ковдрою.

У Дарії залишилося ще двоє дітей: син 2011 року народження, який понад п'ять років мешкає з бабусею, а також п'ятирічна донька. Її передали органам опіки.

Після смерті старшої дочки Дар'я забрала молодшу доньку і поїхала у Великі Луки до свого співмешканця Павла.