Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » В США 23-річна вантажниця пішла в порно і розбагатіла

В США 23-річна вантажниця пішла в порно і розбагатіла

Категорія: Світ, Курйози
В США 23-річна вантажниця пішла в порно і розбагатілаМешканка США, яка працювала в KFC, пішла у порно і почала заробляти по тисячі доларів на день. Її історію розповідає Daily Star.

Юлейна Марі з міста Лебанон, штат Орегон, народилася у бідній сім'ї та рано почала працювати. Через малий зріст дівчині не дозволяли користуватися фритюрницями, тому вона прибирала у залі, відповідала за відкриття ресторану та прийом продуктів. При цьому її зміни у KFC тривали по 16 годин.

Через важку роботу вона звикла до алкоголю. Якось дорогою з чергової вечірки Марі розбила машину, після чого мати вигнала її з дому. Дівчині довелося влаштуватися в магазин товарів для дому, де вона працювала водієм навантажувача. Проте навіть працюючи вантажчицею, вона заробляла лише близько двох тисяч доларів на місяць.

Незабаром вона втратила цю роботу і вирішила продавати свої еротичні фото в інтернеті. Марі швидко придбала велику кількість шанувальників і почала заробляти по тисячі доларів на день.

Зібравши певну суму, вона лягла в реабілітаційну клініку, щоб вилікуватися від алкоголізму. Після цього вона отримала пропозицію зніматись у відео для дорослих. Зараз Марі живе у Лас-Вегасі, вона помирилася з матір'ю та допомагає сім'ї.
 
Вона заявила, що відкладає більшу частину грошей, щоб вкласти їх у нерухомість та відкрити власну організацію для допомоги людям із алкогольною залежністю.