Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Що зручніше крісло груша чи м'яч?

Що зручніше крісло груша чи м'яч?

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Суспільство

Що зручніше крісло груша чи м'яч? Каталог безкаркасних меблів компанії Pufix постійно доповнюється новими моделями. На сьогоднішній день в інтернет-магазині pufix.com.ua можна купити крісло мішок грушакрісло мішок м'яч, безкаркасні диван-ліжко, пуфи та лежаки. Серед товарів Pufix у дорослих та дітей найбільшим попитом користується крісло-м'яч та крісло-груша. У них невисока вартість і безліч переваг, тому покупці губляться у виборі і ставлять одне питання: що зручніше "груша" чи "м'яч"? Однак відповідь не буде точною, адже вибір виду крісла-мішка залежатиме від цілей покупки та місця розташування безкаркасних меблів.


У цій статті ми постараємося розібрати особливості "груші" та "м'яча".

 

Чому обираютькрісло-грушу?

"Груша" вважається класичним варіантом крісла-мішка. Вперше такий крій був застосований у італійської фірми Sacco у 60-ті роки.


Грушоподібність була обрана не так: вона хіба що повторює форму людського тіла. На думку лікарів, грушоподібне крісло найбільш корисне та комфортне з існуючих видів безкаркасних меблів.

 

Особливо це важливо для дітей:


Крісло-грушу варто купити тим, хто має такі цілі:

 

  • відпочити після складного дня;
  • позбутися затискачів у спині (плечовий пояс і область хребта);
  • дати відпочити ногам та зняти набряклість;
  • зручне місце для годування груддю чи відпочинку під час вагітності;
  • щодня сидіти з комфортом за наявності проблем зі спиною чи нервовою системою.

 

У такому разі дорослим та дітям крісло-мішок Груша чудово підійде. Завдяки цій формі комфорт та зручність відкриються з нового боку.


В який інтер'єр впишеться крісло-груша:


  • офіси для творчого колективу;
  • кінотеатри;
  • будинки у вітальні;
  • у місцях очікування.

 

 

Якщо ви дізналися про свої запити, загляньте в магазин Pufix. Тут є великий вибір безкаркасних грушоподібних меблів.


Крісло-м'яч для непосид - чудовий вибір

 

Безкаркасні меблі М'яч складно назвати кріслом, адже у нього відсутня спинка, підлокітники та ніжки. Не просто так ця форма називається м'ячем (куля з наповнювачем усередині). Це більше пуф, ніж крісло.


Однак попит на цю форму не маленький, в основному у чоловіків і хлопчиків: нарешті, на м'ячі справді можна посидіти!

Крісло-м'яч більш компактне та мобільне порівняно з кріслом-грушею. Навіть ваша дитина запросто перенесе пуф у будь-яке місце. Якщо м'яч досить великий, то на ньому можна не тільки сидіти, а й лежати. Малі габарити можуть використовуватися як підставка для ніг. Оригінальний дизайн крісла-м'яча приверне увагу дитини і викличе в ньому непереборне бажання вивчити рівень зручності.

 

Де чудово впишеться крісло-м'яч:

 

 

  • у дитячій кімнаті;
  • у фітнес-клубах та спорткомплексах;
  • на літніх терасах;
  • у більярдних та барах.

 

 

Обидві форми гарні по-своєму. При підборі крісла своїй дитині подумайте, для чого крісло найбільше необхідно. У нашому інтернет-магазині є безкаркасні меблі за доступною ціною, що дозволяє купити відразу кілька моделей. А якщо ви облаштовуєте дитячу студію, вам вдасться зробити це недорого. Купити меблі для дітей в інтернет-магазині Pufix - значить подарувати дітям куточок комфорту та радості.