Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Макгрегор висловився про свої президентські амбіції

Макгрегор висловився про свої президентські амбіції

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Світ
Макгрегор висловився про свої президентські амбіції Ірландський боєць змішаного стилю (ММА) Конор Макгрегор припустив, що балотуватиметься у президенти країни. Про свої політичні амбіції спортсмен висловився у соцмережі X.

«Якщо я балотуватимуся, моїми потенційними конкурентами будуть Джеррі Адам — 78 років, Берті Ахерн — 75 років, Енда Кенні — 74 роки. Кожен нерозривно пов'язаний із політикою своєї партії. Ці партії керують собою, а чи не людьми. І є я – 35 років, молодий, активний, захоплений, свіжа кров у грі. Я слухаю, я підтримую, я адаптуюсь», - написав Макгрегор.

Боєць зазначив, що він не має політичної упередженості та фаворитизму. «Не я був би при владі як президент, а народ Ірландії. Це були б я і ви», - додав спортсмен.

4 грудня Макрегор виклав у соцмережах своє фото за підписом: «Ірландія, твій президент». Раніше боєць розкритикував владу країни на тлі масових заворушень, що виникли у Дубліні після нападу мігранта на місцеву мешканку з дітьми. Він засудив учасників акції та закликав до змін в Ірландії.