Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » В США жінка 20 років пропрацювала медсестрою і пішла в порно заради чоловіка та онуків

В США жінка 20 років пропрацювала медсестрою і пішла в порно заради чоловіка та онуків

Категорія: Світ, Курйози
В США жінка 20 років пропрацювала медсестрою і пішла в порно заради чоловіка та онуків 40-річна мешканка США 20 років пропрацювала медсестрою кардіологічного відділення, потім пішла в порно і почала заробляти вп'ятеро більше. Свою історію вона розповіла Daily Star.

Джессіка Рейнс зі штату Флорида зняла перші ролики у 2020 році, під час пандемії COVID-19. Жінка розповіла, що тоді була у депресії, а знятись у відвертому відео їй запропонував чоловік.
 
Спочатку вона знімалася одна, але пізніше почала працювати разом із чоловіком та іншими чоловіками з його дозволу.

У пари четверо дітей та двоє онуків. Жінка заявила, що остаточно відмовилася від медичної професії у 2022 році, щоб проводити з рідними якнайбільше часу. Вона стверджує, що це сталося, після того, як її чоловік захворів на коронавірус і перебував на апараті ШВЛ, а її керівництво просто не звертало на це уваги.
 
«Моєму відділенню, в якому я пропрацювала вісім років, було просто начхати. Зрештою, саме це виштовхнуло мене з професії», — заявила Рейнс.

Зараз у американки понад мільйон дописувачів, проте вона стверджує, що знімається в порно не заради заробітку. Вона відхиляє пропозиції, що її не влаштовують, незважаючи на запропоновані суми. За словами Рейнса, головне в її професії — задоволення та можливість проводити час із сім'єю.

Раніше повідомлялося, що порномодель із Австралії кинула бойфренда за відмову зніматися з нею у відвертих роликах. 24-річна Кензі Грівз народилася в Новій Зеландії, проте пізніше переїхала до Австралії, де працювала на шахті, однак грошей не вистачало.