Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » В США викрита у сексі з 11-річним хлопчиком співробітниця школи знову потрапила за ґрати

В США викрита у сексі з 11-річним хлопчиком співробітниця школи знову потрапила за ґрати

Категорія: Світ, Курйози
В США викрита у сексі з 11-річним хлопчиком співробітниця школи знову потрапила за ґрати У США колишня співробітниця школи, викрита у сексі з 11-річним учнем, знову потрапила за ґрати за приставання до 13-річної дівчинки. Про це повідомляє видання People.

42-річна Елісон Кренік була заарештована в листопаді та звинувачена у сексуальному насильстві та заподіянні шкоди неповнолітньому. Невдовзі її відпустили під заставу до суду. Однією з умов визволення була заборона на бездоглядне спілкування з неповнолітніми.

27 листопада поліція виявила, що лише через тиждень після виходу з в'язниці Кренік затіяла листування з 13-річною дівчинкою. Під час бесіди з правоохоронцями жінка заявила, що повідомлення були адресовані не самій школярці, а дорослому родичу, який користувався її телефоном. Однак батьки дівчинки з'ясували, що Кренік і в минулому спілкувалася з нею в месенджері, причому кілька днів поспіль.

Жінку повторно заарештували за порушення умов визволення під заставу.

За версією поліції, з липня по серпень 2022 Кренік неодноразово зустрічалася з 11-річним хлопчиком і займалася з ним сексом у своїй машині. У вересні 2023 він розповів про це родичам. Під час допиту жінка заявила, що не ініціювала інтимну близькість із підлітком.