Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Журнал Time назвав Тейлор Свіфт Людиною року

Журнал Time назвав Тейлор Свіфт Людиною року

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Світ
Журнал Time назвав Тейлор Свіфт Людиною року Американський журнал Time назвав популярну співачку Тейлор Свіфт Людиною року, повідомляють "Запорізькі Вісті" із посиланням на сайт видання.

Автор пісень та виконавиця отримала звання «Людина року» за версією Time, обійшовши президента Росії Володимира Путіна, голову КНР Сі Цзіньпіна, британського короля Карла III, керівника компанії OpenAI Сема Альтмана та інших претендентів.

У присвяченому їй матеріалі на сайті Time зазначається, що досягнення Свіфт як артистки "настільки численні, що перераховувати їх здається майже недоречним".
 
«Як поп-зірка, вона знаходиться в одному ряду з вишуканою компанією: Елвісом Преслі, Майклом Джексоном та Мадонною; як автора пісень її порівнювали з Бобом Діланом, Полом Маккартні та Джоні Мітчелл», — йдеться у статті.
 
Там також підкреслюється, що Свіфт побудувала бізнес-імперію, за деякими оцінками, що коштує понад мільярд доларів.

2023 року, на думку Time, співачка стала головним персонажем у світі. «Цього року вона довела до досконалості свою майстерність — не лише в музиці, а й як провідний оповідача сучасної епохи», — заявили в журналі.

2022 року звання «Людина року» отримав президент України Володимир Зеленський. 2021 року переможцем у цій номінації став американський підприємець Ілон Маск.