Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Джефф Безос таємно купив ще чотири особняки

Джефф Безос таємно купив ще чотири особняки

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Світ
Джефф Безос таємно купив ще чотири особняки Засновник Amazon Джефф Безос придбав ще чотири особняки потай від журналістів. Про це пише Business Insider з посиланням на дані податкової служби.

Загальна вартість виявленої нерухомості мільярдера складає 45 мільйонів доларів. Один особняк коштував 37,5 мільйонів доларів. На додачу до будинку мільярдер отримав 300 футів берегової лінії. На даху розташована палуба з каміном, а головна будівля з'єднана з гостьовим будиночком скляним мостом.
 
Цінник на інші маєтки Безоса варіюється від 3,3 мільйона до 1,8 мільйона доларів. У цих будинках мешкають співробітники охорони мільярдера та його особистий шеф-кухар, розповіли місцеві жителі. Один особняк зараз виставлений на продаж: за будинок із чотирма спальнями бізнесмен просить 4,4 мільйона доларів.

Будинки були куплені в 2019 році і знаходяться в престижному районі Сіетла Хантс-Пойнт. Його населення – лише 400 осіб. Крім Безоса, житлом тут обзавелися екс-керівник корпорації MIcrosoft Стів Балмер, сім'я засновника американської мережі універмагів Nordstrom та колишній гендиректор популярного супермаркету Costco Джеймс Сінегал.

У Сіетлі Безос також має маєток на березі озера Вашингтон, куплений ним у 2010 році за 45 мільйонів доларів. Воно примикає до іншого його особняка, за який 1998 року бізнесмен віддав 10 мільйонів доларів. Неподалік нього живе ще один мільярдер — засновник Microsoft Білл Гейтс. Нові будинки Безоса знаходяться за півтора кілометри від цього комплексу. Вартість всієї нерухомості засновника Amazon у штаті Вашингтон, за оцінками ріелторів, може сягати 190 мільйонів доларів.