Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » У Великій Британії викладач балету зайнявся сексом із ученицями та уникнув в'язниці

У Великій Британії викладач балету зайнявся сексом із ученицями та уникнув в'язниці

Категорія: Світ, Курйози
У Великій Британії викладач балету зайнявся сексом із ученицями та уникнув в'язниці 41-річний викладач балету з Шотландії, звинувачений у сексуальних злочинах щодо учениць, уникнув в'язниці. Про це повідомляє The Scottish Sun.

Джонатана Бартона звинувачували у сексуальних злочинах щодо восьми учениць балетної школи в окрузі Аргайл-енд-Б'ют у період з 2004 по 2019 рік. На той момент ймовірним жертвам було від 16 до 19 років. У ході судового процесу, який тривав понад два тижні, колишні учениці давали численні свідчення проти Бартона.
 
За словами заявниць, викладач фліртував з ними і торкався їхніх інтимних місць під час занять. Більше того, дві колишні учениці сказали, що займалися сексом із Бартоном.

Обвинувачений підтвердив, що вступав у близькість із двома дівчатами, проте їм було понад 18 років. Він також заявив, що не був учителем однієї з дівчат, з якими мав секс. Усі звинувачення Бартон спростував. За його словами, жінки, які дали свідчення в суді, брехали та вступили в змову проти нього.
 
Чоловік розповів, що на власні очі бачив листування заявниць у мережі, в якій вони обговорювали план дій. За результатами судового розгляду Бартона визнали невинним за кожним із звинувачень.