Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Боб Ділан продав розкішний маєток-вискарню

Боб Ділан продав розкішний маєток-вискарню

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Світ
Боб Ділан продав розкішний маєток-вискарнюАмериканський поет, рок-музикант та нобелівський лауреат Боб Ділан знайшов покупця для свого особняка у Шотландії. Ним стала місцева компанія із виробництва віскі, повідомляє Mansion Global.

Angus Dundee Distillers виробляє односолодовий, купажований скотч та віскі категорії де-люкс. У її володінні дві вискарні: одна — біля східного узбережжя Шотландії, а інша — у національному парку Кернгормс, на території якого розташовується відокремлений маєток Ділана.
 
Угода з купівлі коштувала компанії 5,3 мільйона доларів.

На продаж свій будинок музикант виставив у липні та спочатку просив за нього 3,9 мільйона доларів. Особняк був збудований на початку XX століття і має площу 1680 квадратних метрів.
 
Усередині будинку 16 спалень, 11 ванних кімнат, 2 кухні та 4 вітальні. Серед інших особливостей — садова кімната, більярдна, офіси, майстерня, музична кімната та старий вугільний льох. Крім того, у будівлі є окреме крило з кімнатами для гостей та персоналу. На ділянці площею 970 соток також є вікторіанська оранжерея, фруктовий сад, фонтан і навіть лужок для крокету.
 
Крім цього, на території маєтку розташовані три котеджі з чотирма спальнями. Ділан навіть згадав цю мальовничу садибу у своїй пісні 1997 року Highlands.