Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » В США поліцейський влаштував бійку у секс-шопі

В США поліцейський влаштував бійку у секс-шопі

Категорія: Світ, Курйози
В США поліцейський влаштував бійку у секс-шопі У США поліцейський зі штату Оклахома влаштував бійку у секс-шопі, бо його партнерка захотіла купити надто великий фалоімітатор. Про це повідомляє New York Post.

Інцидент стався у місті Оклахома-Сіті. Девід Девітт, який, як з'ясувалося пізніше, був одним із старших офіцерів офісу шерифа округу Потаватомі, з'явився в магазин для дорослих з жінкою. Щоразу, коли вона вказувала на іграшку, що сподобалася, Девітт сердився і говорив, що їй не потрібен штучний пеніс.

За словами продавця, складалося враження, що чоловік комплексує щодо розмірів свого статевого органу. Він постійно скаржився, що обраний супутницею фалоімітатор «більший, ніж його пеніс».

Якогось моменту Девітт остаточно вийшов із себе і, як стверджує продавець, підняв руки «так, ніби збирався вдарити жінку». Співробітник попросив клієнта заспокоїтися та залишити магазин. Після цього Девітт заявив: «Я поліцейський, чорт забирай!»

Коли пара принесла на прилавок кілька покупок, продавець запитав, чи потрібні батарейки до іграшок. Девітт знову розлютився і обізвав його «жирним хлопчиком». У відповідь продавець зажадав, що чоловік забирався з магазину. Після цього Девітт кілька разів ударив його по голові та грудях.

Пізніше співробітника поліції зупинили за перевищення швидкості, але тут до патрульних надійшла інформація про бійку у секс-шопі. Девітта заарештували. Опір колегам він не чинив. Йому звинуватили у завданні постраждалому легких травм і усунули від служби до закінчення розслідування.