Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Lexus запропонував великі знижки на седани ES на хвилі падіння продажів

Lexus запропонував великі знижки на седани ES на хвилі падіння продажів

Категорія: Авто, Світ
Lexus запропонував великі знижки на седани ES на хвилі падіння продажів Lexus запропонував великі знижки на седани ES на хвилі падіння продажів. Китайські дилери преміум-бренду знизили стартову ціну на модель на 50 тисяч юанів (7000 доларів або 17 відсотків).

Дисконт торкнеться і топ-версії. Причина – тридцятивідсоткове падіння попиту на Lexus у першому півріччі: китайський офіс марки ризикує зірвати річний план продажів у 200 тисяч машин. У першому півріччі 2023 року було продано 85 тисяч екземплярів.

Актуальний Lexus ES випускається з 2018 року, а нещодавно для бізнес-седана підготували апгрейд медіасистеми. Ймовірно, в Китаї модель теж скоро чекає на оновлення, і розпродаж пов'язаний з переходом у новий модельний рік. Найбільше зможуть заощадити покупці базових версій із 2,0-літровим «атмосферником» та варіатором.

Зміна поколінь Lexus ES загрожує не раніше за другу половину 2024 року, але наступник навряд чи зміниться революційно. «Рідневий» бестселер Toyota Camry зберіг колишню платформу, кістяк кузова та основні агрегати: консервативний апгрейд може бути запланований і для «Лексуса».

Зараз бізнес-седан пропонується в Китаї у вигляді гібрида з 2,5-літровим «атмосферником» або зі звичайними моторами 2.0 і 2.5. На інших ринках ES є мотор V6 і навіть повний привід.

Серед очікуваних новинок Lexus - компактний кросовер HZ і більший TZ. Ймовірно, обидві назви зареєстровані для електромобілів, адже з 2035 року в портфоліо японської марки залишаться лише «батарейні» автомобілі.