Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » В США заможний підприємець попросив каструвати його

В США заможний підприємець попросив каструвати його

Категорія: Світ, Курйози
В США заможний підприємець попросив каструвати його Нью-йоркська домінатрікс, яка використовує псевдонім пані Марлі, стверджує, що один із клієнтів попросив каструвати його. Про це повідомляє видання The U.S. Sun.

За словами Марлі, велику частину заробітку їй приносить так звана фінансова домінація. Клієнти із цим фетишем готові платити їй гроші просто так і не хочуть нічого натомість. Зустрічаються і складніші запити. Деякі купують фотографії ступнів, хтось хоче поговорити з Марлі по Skype, причому вона має демонстративно ігнорувати їх чи знущатися з них.
 
Один клієнт попросив його каструвати та отримав відмову. Ще одна категорія прохань, з якою дівчина не хоче мати справи, пов'язана із шантажем.

Клієнти, за словами Марлі, поділяються на два типи. Деякі чоловіки бажають, щоб вона повністю контролювала їхнє життя та фінанси. Інші — заможні підприємці та топ-менеджери, які звикли всіма командувати. Вони звертаються до неї, щоб опинитись у незвичайній для себе ролі і знову відчути, яке це, коли ні за що не відповідаєш і ні на що не впливаєш.

"Це лоскоче їм нерви, особливо якщо вони думають про себе: А що, якщо про це дізнається сім'я чи друзі? Що я надсилаю гроші якійсь жінці в інтернеті? До цього взагалі все і зводиться", - заявила домінатрікс пані Марлі

За словами домінатрікс, один із клієнтів надіслав їй відразу 10 тисяч доларів, хоча вона нічого для нього не робила. Це був найбільший платіж у її кар'єрі.