Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Етапи ремонту в новобудові

Етапи ремонту в новобудові

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Суспільство

Етапи ремонту в новобудовіВи придбали нову квартиру в новобудові і перед вами відкривається світ можливостей для створення ідеального житла. Але з чого розпочати ремонт? Як вибрати відповідні матеріали та організувати роботи?


З чого розпочати ремонт квартири в новобудові

Перед тим, як розпочати ремонт, необхідно провести підготовчі роботи. Основні етапи включають визначення бюджету, складання плану та вибір стильового спрямування. Враховуйте особливості житла в новобудові та ваші уподобання, щоб створити комфортний простір, що відображатиме вашу індивідуальність. В Україні ремонт в новобудові пропонує компанія w2studio.

 

Квартира в новобудові, три різновиди її оздоблення

При ремонті квартири в новобудові, вам можуть запропонувати кілька варіантів обробки: чорнової, передчистової та чистової. Кожен із них має свої особливості та цінову категорію. Важливо визначити, який тип обробки відповідає вашим уподобанням та бюджету, щоб досягти бажаного результату.


Ремонт у новобудові можна розпочати з чорнового етапу, коли приміщення повністю готове до робіт. За цей етап вже проведено демонтаж та проведено всі необхідні комунікації.

 

Далі приходить етап передчистового оздоблення, де встановлюють перегородки і виробляють оздоблення підлог і стін. Якщо вам потрібно швидко і просто виконати ремонт, ви можете звернутися до забудовника, який вже виконав оздоблення і вже є необхідні комунікації. Однак умови та матеріали, які використовуються забудовником, можуть бути не дуже якісними, тому можливі додаткові роботи.

 

На початку ремонту потрібно встановити наявність необхідних комунікацій та провести планування приміщення, оскільки ці роботи будуть трудомісткими пізніше. Визначальною фазою є завершений демонтаж приміщень та наявність комплектації необхідними комунікаціями.

 

Перед початком чистового оздоблення чекати деякий час, щоб приміщення заселилося і всі усадки завершилися. Це дозволить уникнути проблем з конструкцією та зміцнити підлогу та стіни. Етапи ремонту в новобудові можуть змінюватись в залежності від плану та основних вимог. Розкажемо про них докладніше.

 

Послідовність ремонту квартири в новобудові

Після визначення плану та вибору типу обробки, можна приступати до ремонтних робіт. Важливо дотримуватися правильного порядку виконання операцій, щоб уникнути зайвих витрат та проблем у майбутньому. Починати слід з демонтажу старих перегородок, проведення чорнових робіт, потім переходити до обробки стін, підлоги та стелі. Етапи ремонту в новобудові включають послідовність операцій, які слід виконувати в правильному порядку, після визначення плану і вибору типу обробки.


Послідовність ремонту у квартирі:


1. Перепланування приміщень.

2. Заміна вхідних дверей та вікон.

3. Електромонтажні роботи.

4. Шумоізоляція стін та підлог.

5. Встановлення сантехніки.

6. Вирівнювання та оштукатурювання поверхонь стін.

7. Стяжка підлоги.

8. Декоративне оздоблення стін та підлог.

9. Встановлення міжкімнатних дверей.

10. Закріплення плінтусів та наличників.

11. Монтаж розеток та вимикачів.

12. Встановлення меблів та декору.

 

При необхідності можна оснастити систему теплої підлоги, утеплити фасад, замінити склопакети або засклити балкон.

 

Завершальний штрих - чистове оздоблення

Наближаючись до завершення ремонту, настав час для чистового оздоблення. У цій стадії можна встановити двері, зайнятися вікнами, здійснити заміну чи встановлення нових елементів інтер'єру. Кожен крок повинен бути продуманий з урахуванням дизайну та функціональності, щоб створити ідеальне житло, що відображатиме ваш смак та потреби.