Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Дружина Бібера вийшла на вулицю в нижній білизні та шубі

Дружина Бібера вийшла на вулицю в нижній білизні та шубі

Категорія: Світ, Курйози
Дружина Бібера вийшла на вулицю в нижній білизні та шубі Дружина канадського співака Джастіна Бібера американська модель Хейлі Бібер вийшла надвір у спідній білизні. Відповідна публікація з'явилася на її сторінці в Instagram.

27-річна манекенниця поділилася серією знімків, на яких вона відображена на тлі снігових заметів. Для зйомки знаменитість обрала блискучу спідницю довжини міні та білий мереживний бюстгальтер, поверх якого був одягнений прозорий топ рожевого кольору. Крім того, вона накинула на свої плечі коротку шубу.

Шанувальники оцінили образ дівчини у численних коментарях під постом. «Усі ці ненависники так заздрять цій королеві. Не її вина в тому, що вона така гарна», «Занадто гаряча, щоб відчувати холод», «Сніговий ангел», «Нереальна красуня», «Королева», — висловлювалися вони.

У листопаді Хейлі Бібер знялася у відвертому образі для реклами свого косметичного бренду Rhode. Тоді манекенниця позувала перед камерою у рожевій футболці та шовкових трусах, лежачи на величезному пластиковому дивані у вигляді льодяника.