Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » People: Каньє Вест продасть особняк-бомбосховище у Малібу

People: Каньє Вест продасть особняк-бомбосховище у Малібу

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Світ
People: Каньє Вест продасть особняк-бомбосховище у МалібуАмериканський репер Каньє Вест вирішив продати свій особняк у Малібу. Про це пише журнал People.

Уест придбав нерухомість у вересні 2021 року за 57,3 мільйона доларів. На продаж будинок виставлений зі знижкою 4 мільйони доларів. Зниження вартості пояснюють відсутністю внутрішньої обробки.
 
Музикант подумував зробити зі свого маєтку «бомбопритулок 1910-х років», повідомляв Guardian із посиланням на наглядача будівлі. За його словами, репер збирався сховатися тут від родин Кардаш'ян та Клінтон.

Уест розпорядився, щоб у особняку прибрали вікна та сантехніку, відключили воду та електрику. Хазяїн зніс мармурові ванні кімнати, а сходи замінив гірками. Порожній будинок дасть новим власникам творчу свободу для створення інтер'єру своєї мрії, поспішає потішити ріелтор. Для продажу проблемного об'єкта довелося залучити відомого у США брокера з нерухомості Джейсона Оппенгейма.

Оформленням будинку займався японський архітектор, лауреат Прітцкерівської премії Тадао Андо. Будівництво велося 15 років. Площа будівлі складає 334,5 квадратного метра, а вся ділянка – 5,2 сотки. Особняк складається з трьох поверхів, на яких розташовані чотири спальні. Андо також спроектував особняки подружжя Jay-Z та Бейонсе.