Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Порнозірка вийшла заміж і вигадала спосіб заробляти далі без зйомок

Порнозірка вийшла заміж і вигадала спосіб заробляти далі без зйомок

Категорія: Світ, Курйози
Порнозірка вийшла заміж і вигадала спосіб заробляти далі без зйомокДля порномоделі із США за допомогою штучного інтелекту (ІІ) створили віртуального двійника. Про це повідомляє Washington Post.

39-річна порнозірка, відома під ім'ям Софі Ді, погодилася на колаборацію зі стартапом STXT, який запропонував створити СофіІІ — чатбот-двійника. У такий спосіб Ді, яка нещодавно вийшла заміж, планує заробляти життя після того, як перестане створювати власний еротичний контент.

STXT має намір створити особливий чатбот, в якому шанувальники Ді зможуть спілкуватися з моделлю і навіть отримувати від неї відверті фотографії та ролики. Місячна передплата на СофіІІ коштуватиме 4,99 долара для тих, кому достатньо картинок, і 9,99 для тих, хто хоче насолодитися відео.

Для створення чата розробники завантажили в систему сотні еротичних листівок. Вони також попросили Ді заповнити велику анкету з подробицями про її сім'ю та особисте життя, щоб зробити двійника максимально реалістичним. Нові знімки Ді будуть створюватися на основі існуючих фотографій.

«Моделі, особливо дорослі, певною мірою схожі на спортсменів. У роки, коли ми займаємося порно, ми не отримуємо жодних відрахувань, ми не маємо медичної страховки. Після зйомки ви отримуєте лише один чек, і неможливо передбачити, коли гроші закінчаться. Тепер, з ІІ, я відчуваю, що можу трохи розслабитись. Навіть якщо я одного разу вирішу перестати знімати контент для дорослих, він з'являтиметься сам по собі», — розповіла Ді журналістам.

Наразі у СофіІІ вже 700 передплатників.