Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » CNN: колишня помічниця Вина Дизеля звинуватила його у сексуальних домаганнях

CNN: колишня помічниця Вина Дизеля звинуватила його у сексуальних домаганнях

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Світ
CNN: колишня помічниця Вина Дизеля звинуватила його у сексуальних домаганнях Американського актора, зірку фільмів "Форсаж" Вина Дизеля звинуватили у сексуальних домаганнях. Про це повідомляє телеканал CNN.

Уточнюється, що заяву до Верховного суду штату Каліфорнія подала колишня помічниця артиста Аста Джонасон (Asta Jonasson). Вона стверджує, що інцидент стався понад 10 років тому. За словами Джонассон, Дізель чіплявся до неї у готельному номері в Атланті у 2010 році, ігноруючи чіткі заяви про її незгоду. Після того, як жінка закричала і забігла у бік ванної, актор нібито притис її всім тілом до стіни.

Крім того, Джонассон звинуватила компанію Вина Дизеля One Race Productions та сестру Саманту Вінсент. Жінка стверджує, що сестра актора звільнила її лише за кілька годин після інциденту.

За даними телеканалу, Джонассон вимагає накладення адміністративних штрафів у розмірі 10 тисяч доларів за кожне порушення.

Вказано, що вона подала до суду не лише на Дизеля, а також на його сестру та компанію One Race Productions. Серед причин подання позову не лише сексуальні домагання, а й створення ворожого стану з незаконним звільненням. Джонассон розповіла, що сестра Дізеля, коли була головою компанії One Race Productions, звільнила її за кілька годин після передбачуваної події.