Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Передбачено переможниць конкурсу краси «Міс Земля»

Передбачено переможниць конкурсу краси «Міс Земля»

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Світ
Передбачено переможниць конкурсу краси «Міс Земля» Опубліковано списки країн, які мають найбільше шансів на перемогу в конкурсі краси «Міс Земля». З прогнозами виступили сайти Missology та Pageant Circle.

Missology зазначає, що донедавна найімовірнішою переможницею конкурсу здавалася Ноа Клаус із Нідерландів, проте останніми тижнями перед фіналом ситуація помітно змінилася. Міс Албанія Дріті Зір виступила несподівано сильно і зайняла перші рядки у списках фавориток і Missology, і Pageant Circle.

Ще одна дівчина, яку помітили обидва сайти, стала представниця Бразилії Моргана Карлос. Missology також передбачив перемогу міс Філіппіни Ільяне Адуані, яка виграла конкурс бікіні, та міс Пуерто-Ріко Вікторія Арочо. До першої п'ятірки списку Pageant Cirlce, крім Албанії та Бразилії, входять колумбійка Лус Адріана Лопес, датчанка Сільвія Топхольм та француженка Енола Годар.

На представницю Росії Дар'ю Луконькіну звернули увагу лише у Missology. У списку фавориток цього сайту вона посідає 13 місце.

«Міс Земля» — наймолодший із Великої четвірки конкурсів краси. Організатори цього огляду красунь мають на меті не лише влаштувати шоу, а й привернути увагу до екологічних проблем. Фінал конкурсу краси "Міс Земля" пройде 22 грудня у В'єтнамі.