Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Як правильно обрати транспорт для міжнародних перевезень? Розповідає УкрВіпСервіс

Як правильно обрати транспорт для міжнародних перевезень? Розповідає УкрВіпСервіс

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Гроші

Як правильно обрати транспорт для міжнародних перевезень? Розповідає УкрВіпСервіс Міжнародні вантажні перевезення – вид послуги, який добре відомий тим, хто займається збутом та реалізацією різного виду продукції. У такому випадку краще не сподіватися на власні сили, а звернутися за допомогою до спеціальних логістичних центрів – таких, як Укрвіпсервіс, де всі організаційні та виконавчі моменти вже відлагоджені до автоматизму. Ефективність таких перевезень напряму залежить від типу транспорту, який буде задіюватися. Найважливішими критеріями під час організації транспортування вантажу є мінімальна собівартість доставки та ризиків, кількість часу на дорогу, пропускна здатність транспорту.

Поради стосовно правильного вибору транспорту для міжнародних перевезень від УкрВіпСервіс

Для початку потрібно правильно визначитися з типом вантажу, який можна умовно розділити на масовий, наливний, насипний, особливий або ліс. Масовий вираховується вагою або об’ємом, які вказуються у супровідних документах. Наливний – це різні олії та оливи, нафта, рідке паливо. До насипного відноситься вугілля, зерно пісок тощо. Особливі вантажі передбачають можливість швидкого псування, небезпеку при транспортуванні, також до них відносяться тварини.

 

Від типу вантажу залежить спосіб його зберігання, перевезення, навантаження. Всі ці фактори зумовлюють необхідність оптимального підбору транспортних засобів. УкрВіпСервіс пропонує наступні види перевезень, які вирізняються такими характеристиками:



  • Залізниця. Перевагами цього виду транспорту є регулярність та невисока собівартість. Швидкість радше відноситься  до негативних моментів.
  • Автомобільний. Це надзвичайно мобільний метод перевезень, який забезпечує гарні показники з точки зору швидкості за збереження вантажів. До мінусів відносять високий рівень собівартості за залежність від погодних умов.
  • Морський (https://www.uvs.in.ua/ua/mizhnarodni-morski-perevezennya/). Найліпше підходить для міжконтинентальних доставок, передбачаючи найнижчу собівартість транспортування на далекі відстані. Недоліком даного виду перевезень є довготермінова тривалість.
  • Авіа. Цей варіант найшвидший, проте й досить дорого вартісний. Ще одним недоліком є необхідність правильного оформлення вантажно-транспортної документації, що забирає доволі багато часу.

 

Кожен з цих варіантів доставки має свої особливості та властивості. Під час вибору потрібно все уважно підрахувати, беручи до уваги терміни та вартість, щоб виробити правильну формулу.