Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » В США популярна вчителька два роки займалася сексом зі школярем

В США популярна вчителька два роки займалася сексом зі школярем

Категорія: Світ, Курйози
В США популярна вчителька два роки займалася сексом зі школярем У США заарештували популярну вчительку зі штату Техас, яка у 2007 році спокусила школяра. Про це повідомляє The U.S. Sun.

43-річній Брендін Харгроув, яка працювала в середній школі міста Клют, звинуватили за 12 пунктами статті про сексуальне насильство над неповнолітнім. За версією слідства, жінка вперше вступила у неналежні стосунки з підопічним у 2007 році, коли йому було 15 років. Вважається, що з того часу протягом двох років вчителька регулярно займалася сексом із підлітком.

Розслідування проти Харгроув тривало два роки, проте вийшло новий рівень у вересні, коли постраждалий погодився свідчити проти неї. Вчительку усунули від занять, а у грудні заарештували.
 
Батьки учнів зізналися, що шоковані звинуваченнями проти Харгроув, оскільки вона була відомим та популярним у місті педагогом. Жінку визнавали «Учителем року», а її родина має дуже гарну репутацію в окрузі.
 
«Думаю, кожен з батьків зараз стурбований. Вона мала безліч нагород, і вона полягала у фонді освіти нашого району», — заявив батько одного зі школярів.

Одразу після арешту Харгроув вийшла з в'язниці під заставу. Наразі вважається, що у її справі є лише один постраждалий. Однак поліція не виключає, що могли бути інші, і попросила їх вийти на зв'язок.