Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Вітчим кілька місяців ґвалтував 10-річну падчерку і потрапив за ґрати

Вітчим кілька місяців ґвалтував 10-річну падчерку і потрапив за ґрати

Категорія: Чорна хроніка, Світ
Вітчим кілька місяців ґвалтував 10-річну падчерку і потрапив за ґратиУ Таїланді 10-річна дівчинка кілька місяців зазнавала сексуального насильства з боку вітчима. Про це повідомляє The Thaiger.

52-річний чоловік, який живе в провінції Сарабурі, з вересня ґвалтував падчерку. При цьому він настільки її налякав, що дівчинка боялася розповідати про це дорослим. Зрештою вчителі помітили, що вона давно не з'являється у школі та поговорили з її подругою. Та знала, в чому причина і пояснила їм, що відбувається.

Коли про це дізналися інші члени сім'ї, мати дівчинки стала на захист злочинця та попросила не звертатися до поліції. Проте бабуся постраждалої залишилася непохитною і разом із керівництвом школи подала заяву до правоохоронних органів.

Лікарі виявили у дівчинки ознаки сексуального насильства та визначили, що вона перебуває у нестабільному емоційному стані.
 
Після цього ґвалтівника заарештували та звинуватили у сексуальному насильстві над неповнолітньою дівчинкою віком до 13 років. Наразі він перебуває під вартою.

Раніше повідомлялося, що в США заарештували популярну вчительку, яка у 2007 році спокусила школяра. За версією слідства, жінка вперше вступила у неналежні стосунки з підопічним, коли йому було 15 років.