Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Працівник готелю розповів про брудні оргії багатіїв

Працівник готелю розповів про брудні оргії багатіїв

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Світ
Працівник готелю розповів про брудні оргії багатіївКолишній працівник елітного готелю став свідком огидних вечірок багатіїв. Про свій досвід він розповів у інтерв'ю Vice.

Чоловік поділився подробицями роботи з дуже багатими людьми, які приїжджають до готелів розважитися. Він відмовився показувати своє обличчя та погодився на спілкування з журналістами лише в масці, щоб його не впізнали колишні клієнти.

За його словами, під час відпочинку поведінка багатих людей найчастіше стає «нелюдською». Вони погано ставляться до персоналу, скупляться на чайові та не звикли, щоб їм відмовляли.
 
При цьому вечірки, що ними організовуються, з великою кількістю гостей насправді часто виявлялися брудними оргіями.

Колишній працівник готелю згадав, як група багатих постояльців — приблизно 60 осіб — зняла на вихідні весь готель повністю, заплативши за це близько 250 тисяч фунтів стерлінгів. Коли менеджер почав оглядати кімнати після їхнього від'їзду, то виявив номер кошмарів. Все приміщення було вкрите кров'ю, спермою та випорожненнями.

Ще в одному випадку покоївки виявили в номері зламаний душ. Як виявилося, гість відпилив від нього лійку та приєднав на її місце метровий анальний шланг.