Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Названо найкращі пози для лінивого сексу після застілля

Названо найкращі пози для лінивого сексу після застілля

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Світ
Названо найкращі пози для лінивого сексу після застілляМісіонерська поза і поза «гак» є найкращими для сексу після рясного застілля, вважають експерти. Інші пози, які підходять для такої ситуації, вони назвали виданню Metro.

Фахівці відзначили, що місіонерська поза є найпопулярнішою, оскільки вона проста у виконанні та приємна для обох партнерів. Крім цього, за їхніми словами, ця поза не вимагає особливих зусиль, тому, принаймні, жінка може розслабитися і відпочити. Просунутіша варіація місіонерської позиції — поза «гаком», продовжили експерти. Вона відрізняється тим, що жінка закидає ноги на плечі партнеру, забезпечуючи тим більш глибоке проникнення.

Найбільш розслабленою позицією фахівці назвали позу «ложка», під час якої обидва партнери лежать на боці, а чоловік проникає у партнерку зі спини. Іншим варіантом цієї пози експерти назвали «лінивий вхід ззаду». У цьому випадку чоловік теж проникає у партнерку зі спини, але вона лежить не на боці, а на животі. Ще однією позицією для лінивого сексу експерти визнали позу «клубок». Фахівці пояснили, щоб зайнятися любов'ю в цьому положенні, обидва партнери лягають на бік обличчям один до одного, схрещують ноги ножицями і починають рухати стегнами по колу.

Раніше фахівці компанії, яка займається продажем товарів для дорослих, назвали позиції для еротичного святкування Нового року. Вони запропонували спробувати у новорічну зайнятися коханням у позах «сані Санти» та «карамельна тростина».