Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Чоловік пішов на пенсію після 25 років роботи в одному місці та неприємно здивувався

Чоловік пішов на пенсію після 25 років роботи в одному місці та неприємно здивувався

Категорія: Світ, Курйози
Чоловік пішов на пенсію після 25 років роботи в одному місці та неприємно здивувався  Користувач Reddit із ніком funwithfeces420 розповів, що його батько пішов на пенсію після 25 років роботи в одному місці і був неприємно здивований реакцією компанії. Чоловік розмістив фото подарунка, який вручили його батькові на роботі.

На опублікованому знімку можна побачити чорний блокнот.
 
"Вітаємо з тим, що ви йдете з роботи самі і вас не виводить з будівлі охорона", - говорить напис на зошити.

Автор посту вважав цей подарунок від компанії образливим. «Я спочатку подумав, що це жарт. (...) Виявилося, що ні», - зазначив він.

У коментарях багато користувачів розкритикували цей подарунок. «Раніше тим, хто йшов на пенсію, дарували золотий кишеньковий годинник», «Якби я опинився на місці вашого батька, я відчув би себе ображеним», — заявили вони.

Ще один учасник обговорення поскаржився, що коли він пішов на пенсію після 32 років роботи в компанії, то на прощання йому тільки потиснули руку. «Мене завжди дуже дивувало, що люди не розуміють, що компаніям начхати на працівників», — написав інший коментатор.

Раніше інший користувач Reddit розповів, як через одне питання начальнику втратив роботу. Чоловік уточнив, що намагався з'ясувати, коли його підвищать на посаді.