Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Жінка переспала з чоловіком сестри і звернулася за порадою до секс-коуча

Жінка переспала з чоловіком сестри і звернулася за порадою до секс-коуча

Категорія: Суспільство, Світ
Жінка переспала з чоловіком сестри і звернулася за порадою до секс-коуча Щоб не втратити довіру сім'ї, потрібно припинити зустрічатися з одруженим чоловіком та надсилати йому інтимні фото. Таку пораду дала секс-коуч Джейн О'Горман у відповідь на прохання читачки оцінити шанси побудувати серйозні стосунки із чоловіком сестри, пише Daily Star.

За допомогою до О'Горман звернулася молода жінка, яка переспала з чоловіком сестри і почала сподіватися, що чоловік розлучиться і житиме з нею.
 
«Вперше ми з ним зустрілися у березні минулого року. Ми були на вечірці, влаштованій нашим спільним другом. Я вийшла надвір, щоб подихати, а він пішов за мною. За кілька хвилин ми вже цілувалися», — згадала читачка.

Вона розповіла, що роман триває 10 місяців, але останнім часом коханці не зустрічаються, бо чоловік живе із дружиною в іншому місті. Проте вони продовжують переписуватись і надсилати один одному еротичні знімки. Однак, за словами жінки, вона почала турбуватися, оскільки коханець поводиться дивно: то він ніжний і пристрасний, то просить зупинитися.
 
«Він безперечно хоче розлучитися з нею і бути зі мною, але зізнається, що це складно, бо вона все контролює. Сестра завжди більше заробляла, і він боїться, що вона забере будинок та інше майно», - продовжила читачка.

У відповідь на листа О'Горман вказала, що чоловік не збирає кидати дружину, оскільки вона забезпечує його комфорт, але також йому подобається авантюрний роман із сестрою дружини.
 
«Уся його поведінка продиктована зарозумілістю та егоїзмом. Іноді він приділяє тобі трохи уваги, щоб задовольнити свій сексуальний апетит та заспокоїти тебе. Потім він відступає, щоб захистити свій шлюб і те, що дає йому твоя сестра», – поділилася думкою О'Горман.

Експерт вважає, що жінка якнайшвидше має закінчити цей роман, оскільки він ставить під загрозу її стосунки з сестрою та благополуччя всієї родини. Крім того, продовжила О'Горман, подібний зв'язок насамперед шкодить репутації самої жінки.