Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Садівник мільярдера-педофіла розповів про масажі для брата британського короля

Садівник мільярдера-педофіла розповів про масажі для брата британського короля

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Світ
Садівник мільярдера-педофіла розповів про масажі для брата британського короля Брат короля Великобританії Карла III принц Ендрю тижнями гостював у мільярдера-педофіла Джеффрі Епштейна. Про це заявив садівник фінансиста Хуан Алессі.

За словами працівника, член британської монаршої сім'ї «регулярно отримував масажі». Алессі це підтвердив під час допиту у справі Епштейна.

Він уточнив, що дружина Ендрю також одного разу відвідала будинок Епштейна у Флориді. При цьому на ніч вона не лишалася.

У середу, 3 січня, федеральний суд Південного округу штату Нью-Йорк опублікував першу частину документів, що містять список із імен понад 150 осіб, які так чи інакше фігурували у справі американського фінансиста Джеффрі Епштейна, якого звинувачували в торгівлі сексуальними послугами та зв'язках з неповнолітніми дівчатами.
 
Крім принца Ендрю, у списку є екс-президенти США Білл Клінтон і Дональд Трамп, засновник Microsoft Білл Гейтс, поп-співак Майкл Джексон і навіть астрофізик Стівен Хокінг.

Епштейна судили за створення кримінальної мережі, яка дозволяла йому сексуально експлуатувати десятки дівчат. За деякими даними, він продовжував займатися торгівлею людьми до арешту 6 липня 2019 року в Нью-Йорку, у серпні того ж року, за офіційною версією, він звів рахунки з життям у тюремній камері.