Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Крістофер Нолан отримав "Золотий Глобус" за фільм "Опенгеймер"

Крістофер Нолан отримав "Золотий Глобус" за фільм "Опенгеймер"

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Світ
Крістофер Нолан отримав "Золотий Глобус" за фільм "Опенгеймер" Режисер Крістофер Нолан отримав Золотий глобус за зйомку тригодинного фільму Оппенгеймер. Кілліан Мерфі, який зіграв головну в ньому роль, отримав нагороду як найкращий актор драматичного фільму, а Роберт Дауні-молодший за зйомку у цій картині був нагороджений як найкращий актор другого плану. Фільм "Барбі" нагородили за "кінематографічні та касові досягнення". Трансляцію нагородження веде AP на YouTube.

Елізабет Дебікі, яка зіграла принцесу Діану в «Короні», отримала «Золотий глобус» за найкращу жіночу роль другого плану. Актор Стівен Юн отримав нагороду за найкращу акторську роль у міні-серіалі за роль у «Гризні». Його партнерку з фільму Алі Вонг було нагороджено за найкращу жіночу роль у міні-серіалі.

Кіран Калкін отримав «Золотий глобус» за найкращу чоловічу роль у драматичному телесеріалі за роль у «Спадкоємцях». Нагороду також отримав Меттью Макфейден, який зіграв Тома Вамбсганса у «Спадкоємцях».

Давайн Джой Рендольф отримала нагороду за роль актриси другого плану у різдвяному комедійно-драматичному фільмі «Залишені» — за роль Мері Лемб, шкільного кухаря, яка втратила сина у В'єтнамі.

Жюстін Тріє та Артур Харарі отримали «Золотий глобус» за найкращий сценарій до фільму «Анатомія падіння». Крім того, «Анатомія падіння» отримала «Золотий глобус» як найкращий неангломовний фільм. Останній мультфільм японського режисера Хаяо Міядзакі «Хлопчик і птах» отримав нагороду у категорії «Найкращий анімаційний фільм».

Джеремі Аллен Уайт отримав «Золотий глобус» за найкращу чоловічу роль за роль у серіалі «Ведмідь». Айо Едебірі отримала «Золотий глобус» за роль Сідні у тому самому серіалі. Рікі Джервейс отримав «Золотий глобус» за найкращу роль у стендап-комедії на телебаченні.