Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Партнеру жінки, що п'ять років відмовляється від сексу, дали пораду

Партнеру жінки, що п'ять років відмовляється від сексу, дали пораду

Категорія: Суспільство, Світ
Партнеру жінки, що п'ять років відмовляється від сексу, дали пораду Експерт з відносин Річ Юзвяк підказав, як вчинити партнерові жінки, яка відмовляється від сексу вже протягом п'яти років. Свою пораду він дав у колонці для видання Slate.

За словами чоловіка, його обраниця ніколи не досягала оргазму ні з ним, ні з попередніми партнерами, проте на початку стосунків інтимне життя пари було насиченим. Пізніше жінці зробили коригуючу операцію на статевих органах, після чого секс із проникненням став для неї болючим і вона стала просити партнера приносити їй задоволення інакше. Однак, як стверджує автор листа, сама вона відмовляється приносити задоволення йому.

«Якщо вона працює руками, то скаржиться на біль у зап'ясті, робить мінет – на біль у колінах. Каже, нам треба більше обійматися та ніжнічати, але я цього вже не хочу, мене просто все дратує», — поскаржився автор листа.
 
Також, за його словами, він просив жінку звернутися за консультацією до психіатра і хірурга, який оперував її, але та відмовилася.

У відповідь Юзвяк порекомендував чоловікові повірити партнерці, коли та скаржиться на біль, але не змушувати її йти до лікаря. Також він порадив прислухатися до її прохання частіше обійматись — і, наприклад, почати займатися цим перед телевізором.
 
«І якщо вам не зовсім огидно, гадаю, вам потрібно спробувати займатися сексом так, як їй подобається. Можливо, їй потрібен цей фокус на собі самій зараз. У будь-якому випадку вона заслуговує на емпатію: її тіло перенесло травматичний досвід, що негативно вплинув на сексуальне життя. Нехай інтим крутиться довкола неї, поки їй не стане достатньо комфортно, щоб знову сконцентруватися на ваших бажаннях», - запропонував секс-коуч.

Також Юзвяк зазначив, що чоловік все ще може займатися мастурбацією, доки задовольняє партнерку орально чи мануально. Крім того, наголосив він, необов'язково, щоб жінка робила мінет на колінах — для цього обоє можуть влаштуватися на ліжку.
 
«Загалом, я думаю, вам потрібно відмовитися від упереджень про те, як має виглядати секс, і прийняти практичніший підхід, який підійде і їй, і вам. Якщо це здається неможливим, можливо, настав час переосмислити стосунки», — сказав він.