Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Знаменитості запустили тренд на природну красу

Знаменитості запустили тренд на природну красу

Категорія: Суспільство, Світ
Знаменитості запустили тренд на природну красуЗнаменитості запустили тренд на природну зовнішність. Про це повідомляє Daily Mail.

Гості церемонії вручення премії «Золотий глобус» з'явилися на килимовій доріжці з натуральним макіяжем, відмовившись від нарощеного волосся, штучних вій та автозагара. Так, наприклад, актриса Емма Стоун віддала перевагу макіяжу в нюдових відтінках, а волосся розпустила і випрямила. Аналогічний образ відтворила модель Каміла Морроне.

Крім того, згаданої тенденції були і інші інфлюенсери, серед яких актриси Ель Фанніг і Роуз Макайвер, а також сценаристка Наташа Ліоні, телезірки Сара Рафферті, Ель Фаннінг, Крістіна Річі, Карен Гіліан та інші.

Журналісти нагадали, що наприкінці 2023 року знаменитості масово оголосили про порятунок від імплантів та філерів у тілі та обличчі. Зокрема, від них відмовилися реперша Карді Бі, манекенниця Моллі Мей, хіп-хоп-виконавиця Блек Чайна, а також телезірки Хлої Кардаш'ян та Кайлі Дженнер, актриса Кортні Кокс та бізнес-вумен Йоланда Хадід.

Раніше американо-британська актриса Джилліан Андерсон з'явилася на «Золотому глобусі» разом із незвичайним принтом. 55-річна зірка прийшла на церемонію у білій сукні з пишною спідницею. Коли журналісти підійшли на червоній доріжці до Андерсона і розглянули виріб детальніше, виявилося, що на сукні зображені вагіни.