Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » В Україні зростає попит на друк DTF

В Україні зростає попит на друк DTF

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Гроші
В Україні зростає попит на друк DTF Ви, мабуть, чули термін DTG-друк, але чи чули ви коли-небудь про DTF-друк? Якщо ні, ми з радістю розповімо вам про це, оскільки це новий метод, який дозволяє виготовляти високоякісні та довговічні відбитки за низьку вартість. В Україні послуги DTG-друку можна замовити на сайті https://dtf-print.kiev.ua/ukr/.


Технологія друку DTF

Вам цікаво, що таке друк DTF? Ми вже пояснюємо. Маркування DTF, тобто Direct to Film, — це новий метод маркування, який незабаром захопить світ. Це технологія надзвичайної якості та довговічності, яка є чудовою альтернативою відомому DTG-друку. Ідеально підходить для замовлень із середніми та великими обсягами маркування у багатьох кольорах. Відбитки DTF досить дешеві порівняно з іншими методами маркування, а також дуже швидкі у виготовленні. Це відкриває великі можливості, оскільки ми можемо швидко маркувати велику кількість замовлень за низькою ціною.

 

Процес маркування DTF

Маркування одягу за допомогою методу DTF — це процес із дуже простими принципами, схожий на термоперенесення. Це непрямий спосіб, при якому відбиток спочатку друкується на спеціальній ПЕТ-фользі, фольга нагрівається в пресі, а потім за допомогою промислового преса переноситься на одяг. По порядку це виглядає так: коли відбиток, зроблений на фользі на спеціальних принтерах фарбами на водній основі, буде готовий, його потрібно посипати спеціальним порошком (відбиток повинен бути ще вологим). Потім ми нагріваємо його та переносимо принт на футболку за допомогою промислового преса або, можливо, нагрівального тунелю. Завдяки цьому принт виходить міцним і детальним.


Завдяки легкості маркування значно прискорює процес друку. Завдяки цьому ми можемо розмічати швидше та ефективніше. Додаткові процеси зварювання друком підтримують довговічність маркування, що є ще однією перевагою.

 

Переваги друку DTF

Маркування DTF має багато переваг - відбитки виходять дуже яскравими і мають насичені кольори. Вони ідеально підходять для різнокольорових відбитків, графіки або фотографій. Часто це маркування є навіть кращим, ніж відбитки DTG, які вже мають виняткове відтворення кольорів. DTF міцніший, ніж DTG, тому маркування інтенсивних кольорів збережеться довше. Незважаючи на використання методу термопереносу, ці відбитки майже не помітні на дотик - можливо, це пов'язано з делікатними фарбами на водній основі, які також створюють подібний ефект при використанні в трафаретному друку. Ці фарби більш натуральні та екологічні.

 

Останньою важливою перевагою є ціна маркування. Витрати невисокі для середнього та великого обсягу, і ми не диференціюємо ціни в залежності від кольору футболки, як це відбувається з цифровим або трафаретним друком. Це пояснюється тим, що друк DTF не потребує нижнього друку, тому не має значення, яким кольором зроблено маркування. Окрім маркування на одязі, ви також можете вибрати самі принти, які потім можуть продавати клієнти для самостійного нагрівання. Але слід пам'ятати, що зварювання відбитків промисловим пресом і звичайною праскою може суттєво вплинути на якість і довговічність маркування, про що слід звертати увагу потенційних клієнтів.

 

 

Маркування DTF можна наносити не тільки на футболки, але й на світшоти та бавовняні сумки. Якщо у вас є відповідний прес, ви також можете позначити нею шапки або рюкзаки. Таким чином, цей метод є дуже універсальним і дозволяє маркувати більшість товарів, доступних в оптових магазинах одягу, що є однією з причин, чому він перевершує деякі відомі методи маркування.

 

Витрати на маркування DTF

Як ми вже зазначали, витрати на маркування відносно невеликі. Не тільки саме виробництво із субпідрядником, але й коли ми хочемо самі подбати про такий друк. За невеликі витрати ми можемо придбати базовий принтер і необхідні матеріали - фольгу і порошок. Також варто подумати про прес, оскільки однієї праски може бути недостатньо. Друк виконується в кольорах CMYK, що робить відбитки такими інтенсивними.


Порівняно з іншими методами маркування, DTF є найкращим доступним методом для самостійного маркування. Для DTG-друку з подібним ефектом потрібні спеціальні, дорогі машини, тому відкрити такий бізнес буде складно. Всі інші способи маркування також вимагають спеціальних машин (іноді кількох), великого простору та кваліфікованого працівника. Якщо ви хочете спробувати свої сили в маркуванні одягу, DTF друк вам ідеально підійде.