Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Вдова засновника Playboy Х'ю Хефнера розповіла про ганебні оргії

Вдова засновника Playboy Х'ю Хефнера розповіла про ганебні оргії

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Світ
Вдова засновника Playboy Х'ю Хефнера розповіла про ганебні оргії 37-річна Крістал Хефнер, третя та остання дружина легендарного творця журналу Playboy Х'ю Хефнера вирішила розповісти правду про шлюб із ним через сім років після його смерті. Про це повідомляє Daily Star.

Кристал назвала свої мемуари фразою "Говори тільки хороше" (Only Say Good Things), тому що саме про це її просив чоловік у свої останні дні. Вона стала дівчиною Хефнера, коли їй було лише 21 рік, а весілля відбулося через шість років після початку стосунків. Хефнеру на момент укладення шлюбу виповнилося 86 років.

Кристал зізналася, що чоловік змушував її носити певний одяг та макіяж. Він також регулював її раціон, не дозволяючи їй їсти так, як хотілося. Наприклад, вечорами їй дозволялися тільки курячий суп та крекер із крем-сиром.

Крім того, Хефнер змушував юну дружину брати участь в оргіях, які вона назвала «ганебними». За її словами, навіть у поважному віці творець Playboy вважав за краще вважати, що йому не більше 40, і він, як і раніше, привабливий для жінок.

"Я знала далеко не всіх людей, які бували в нашій спальні одночасно. Це було неприємно. Ми дивилися один на одного і казали: «О, тепер твоя черга». Ніхто насправді не хотів там перебувати, але в уявленні Хефа він був ще молодий, і ці ночі, його особняк зміцнювали його в таких думках",Кристал Хефнер вдова засновника журналу Playboy Х'ю Хефнера. 

Раніше вдова засновника чоловічого журналу Playboy Х'ю Хефнера Крістал зізналася, що не була закохана у чоловіка. За словами молодої вдови, подружжя мав серйозний дисбаланс влади, а ціною за потрапляння у світ «успішних людей» виявилася необхідність «спати з вісімдесятирічним».