Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Вчителька зі США відвезла школяра на екскурсію та зайнялася з ним сексом

Вчителька зі США відвезла школяра на екскурсію та зайнялася з ним сексом

Категорія: Світ, Курйози
Вчителька зі США відвезла школяра на екскурсію та зайнялася з ним сексом У США викладач сімейної економіки зі штату Арканзас зайнялася сексом із учнем під час поїздки на екскурсію до іншого міста. Про це повідомляє KATV.

У понеділок, 22 січня, вчителька Хізер Хейр із міста Брайант визнала себе винною у перевезенні неповнолітнього до іншого штату з метою сексуального контакту.
 
33-річна жінка підтвердила, що у квітні 2022 року вона відвезла чотирьох учнів — юнака та трьох дівчат — на екскурсію до Вашингтона, округу Колумбія. Під час поїздки Хейр зайнявся сексом зі школярем.

Слідчі з'ясували, що їхні стосунки тривали з 2021 року. Хейр проводила з учнем консультації та надала йому свій особистий номер телефону.
 
Пізніше вона розповіла школяреві в месенджері, що "її наснився сон, як вони займаються сексом", і дала свою домашню адресу. Всього в 2021-2022 роках Хейр вступала в інтимний зв'язок з юнаком від 20 до 30 разів у себе вдома, в автомобілі та в школі.

Завдяки укладенню угоди зі слідством та визнанню провини в одному злочинному епізоді американка уникла переслідування за більш тяжкими статтями. Проте їй, як і раніше, загрожує довічне ув'язнення.