Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Порномодель ледь не розпрощалася з життям після операції з підтяжки грудей

Порномодель ледь не розпрощалася з життям після операції з підтяжки грудей

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Світ
Порномодель ледь не розпрощалася з життям після операції з підтяжки грудейОперація з підтяжки грудей залишила порномодель із некрозом сосків. Про це пише Daily Mail.

22-річна Хлої Роуз, яка веде свою сторінку на платформі OnlyFans, захотіла покращити форму грудей та записалася на операцію у Стамбулі. Багато британців їздять до Туреччини заради пластичних операцій, бо там вони дешевші, ніж на батьківщині.
 
Хлої заплатила за квитки і процедуру 2,8 тисячі фунтів стерлінгів. Однак Роуз ледь не розпрощалася із життям через своє рішення.

Хірурги прибрали занадто багато шкіри з грудей дівчини, через що в ділянці сосків порушився кровообіг. Прокинувшись після наркозу, Роуз почала відчувати сильний біль. Лікарі при цьому продовжували твердити, що все гаразд. Незабаром соски дівчата стали чорніти, у неї почався некроз тканин.
 
При цьому лікарня, в якій лежала Роуз, зажадала додаткових грошей, щоб продовжити лікувати пацієнтку, але платити не було чим. Злякавшись за життя Роуз, її подруга та сестра, які приїхали до Стамбула разом із нею, влаштували кампанію зі збору коштів для рейсу додому на медичному борту. Їм вдалося зібрати достатньо грошей, щоби організувати переліт на звичайному літаку під контролем медиків.

Після прильоту до Великобританії Роуз на швидкій відвезли до лікарні для термінової операції. Зараз її життю нічого не загрожує, але їй знадобиться тривалий період відновлення та повторні операції для реконструкції форми грудей. Дівчина може повністю втратити соски.

Роуз знайшла клініку через соціальні мережі та обрала її завдяки хорошим відгукам та високим оцінкам. МЗС Великобританії повідомили рідним дівчини, що вже почали розбиратися у події та зв'язалися з владою Туреччини.