Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » ABC: сервіс Apple Maps помітив ресторан закритим, через що постраждав власник

ABC: сервіс Apple Maps помітив ресторан закритим, через що постраждав власник

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Наука та IT
ABC: сервіс Apple Maps помітив ресторан закритим, через що постраждав власникБізнесмен з Австралії поскаржився на помилку в сервісі Apple Maps, через яку його ресторан помилково помітили як закритий, що спричинило збитки. Про це повідомляє телеканал ABC News.

За словами власника тайського ресторану Pum's Kitchen у Квінсленді Кріса Пайєтта, у січні він дізнався, що його заклад відзначений в Apple Maps як «завжди закритий». Пайєтт розповів, що дізнався про це випадково від одного з відвідувачів. Apple Maps ("Карти Apple") - картографічний сервіс, створений і підтримуваний Apple.

Підприємець зізнався, що помилка у програмі «майже знищила» його бізнес, через що він сильно постраждав. Наприкінці листопада він звернув увагу, що потік відвідувачів різко знизився – ситуація збереглася і протягом усього грудня у святковий період. За оцінкою бізнесмена, через помилку він втратив 12 тисяч австралійських доларів.

Пайєтт повідомив, що не користується гаджетами Apple, тому не міг перевірити статус свого бізнесу на Apple Maps. Коли він звернувся за допомогою до служби підтримки Apple, ті відповіли, що якщо він не є їх клієнтом, то фахівці нічим не можуть йому допомогти.