Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Ілон Маск попередив про лідерство виробників електромобілів із Китаю

Ілон Маск попередив про лідерство виробників електромобілів із Китаю

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Наука та IT
Ілон Маск попередив про лідерство виробників електромобілів із Китаю Глава корпорації Tesla Ілон Маск заявив, що автовиробники з Китаю захоплять світовий ринок, якщо їх не стримувати. Про це повідомляє телеканал CNBC.

Підприємець передбачив, що китайські компанії з виробництва електрокарів досягнуть значного успіху у своїй країні і будуть лідирувати на світовому ринку. Маск попередив, що якщо не встановити тарифи та інші торгові бар'єри, вони захоплять весь світовий ринок.

"Китайські автомобільні компанії є найбільш конкурентоспроможними підприємствами у світі", - підкреслив Ілон Маск під час телеконференції Tesla в середу, 24 січня.

Журналісти CNBC зазначили, що китайська корпорація BYD у 2023 році розширила продажі на ринки Європи, Близького Сходу та Південно-Східної Азії. Багато місцевих стартапів, наприклад, Nio і Xpeng, вийшли на європейський ринок.

Рік тому, 25 січня 2023 року, Ілон Маск заявив, що китайські автовиробники працюють старанніше і розумніше за інших. При цьому глава Tesla не став конкретно називати жодного місцевого автовиробника.