Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » В McLaren продовжили контракт із Ландо Норрісом

В McLaren продовжили контракт із Ландо Норрісом

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Спорт
В McLaren продовжили контракт із Ландо НоррісомДійсна угода гонщика з командою закінчувалась наприкінці 2025 року, але тепер Ландо проведе в Уокінг ще кілька років. Враховуючи, що контракт його партнера Оскара Піастрі розрахований до кінця 2026 року, щонайменше наступні три сезони склад McLaren залишиться незмінним, - пише f1analytic.com.

Ландо Норріс: «Здорово, що я й далі виступатиму у квітах папаї. Я виріс у McLaren і почуваюся як удома – команда стала для мене сім'єю. Ми маємо захоплюючу співпрацю – ми разом пережили підйоми та спади, але минулий сезон продемонстрував наше бажання повернутися до числа лідерів.

Робота, яку Зак Браун, Андреа Стелла та вся команда проробили за останній рік, була неймовірною, і я впевнений, що зможу боротися за перемоги у McLaren. Я радий, що ми створимо багато нових дивовижних спогадів і разом продовжимо працювати в Уокінг наступні кілька років».

Зак Браун, виконавчий директор McLaren Racing: «Я радий, що ми продовжимо співпрацю з Ландо, підписавши багаторічну угоду. Останні шість років вийшли фантастичними – він продемонстрував відданість справі та бажання повернути McLaren у боротьбу за перші позиції.

Минулого сезону Ландо зіграв фундаментальну роль, і я з нетерпінням чекаю продовження нашого поступу вперед і більше подіумів».

Андреа Стелла, керівник команди: «Я радий підтвердити підписання багаторічного контракту з Ландою – ми продовжимо співпрацю після 2025 року. Такий термін відображає відданість та впевненість сторін, а також наше спільне прагнення виграти кілька титулів у майбутньому.

Ландо виріс як гонщик та особистість з того часу, як приєднався до McLaren у 2017 році. Він справив враження минулого сезону, зігравши важливу роль у прогресі команди протягом усього року, завоювавши сім подіумів.

Разом з Оскаром вони відіграють важливу роль у досягненні нашої мети – вперед. Наші гонщики справили сильне враження в першому спільному сезоні, і я з нетерпінням чекаю на продовження напруженої роботи з ними обома в цьому захоплюючому проекті».