Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Вчителька зайнялася сексом зі школяркою та уникла в'язниці завдяки учням

Вчителька зайнялася сексом зі школяркою та уникла в'язниці завдяки учням

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Світ
Вчителька зайнялася сексом зі школяркою та уникла в'язниці завдяки учням У США викладач малювання зі штату Нью-Джерсі уникла в'язниці за спокусу 17-річної учениці. Про це повідомляє New York Post.

45-річну Крістін Кнудсен було заарештовано у вересні 2021 року за те, що займалася сексом із ученицею школи, в якій працювала, у 2017 році. Крім того, вона разом із потерпілою приймала якісь «небезпечні речовини», які сама ж їй і давала.

Жінка, яка викладала понад 20 років, визнала себе винною. Крім того, суд взяв до уваги листи її колишніх учнів, які стверджували, що Кнудсен «надавала на них позитивний вплив». Адвокат вчительки заявив, що вона почала неналежні стосунки зі школяркою через численні проблеми в житті та зловживання психоактивними речовинами.

У результаті суд засудив Кнудсен до трьох років умовного ув'язнення та довічного перебування під наглядом влади. Вона буде поміщена у в'язницю за порушення умов нагляду. Крім того, їй заборонили спілкуватися з постраждалою та внесли її до списку осіб, які вчинили статеві злочини.