Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Порнозірка повернула цноту і почала шукати партнера для «першого сексу»

Порнозірка повернула цноту і почала шукати партнера для «першого сексу»

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Світ
Порнозірка повернула цноту і почала шукати партнера для «першого сексу» Порнозірка з Канади зробила операцію з відновлення цноти і вирішила знайти чоловіка, який стане її «першим сексуальним партнером». Про це повідомляє Daily Star.

Елен Будро опублікувала в мережі фотографії, зроблені під час гіменопластики - операції з відновлення цілісності цноти. Вона заявила, що таким чином хотіла "обнулити" кількість сексуальних партнерів у своєму житті.

Тепер порнозірка шукає чоловіка, який позбавить її цноти. Будро зазначила, що хоче, щоб її «перший секс» був із гідним партнером, який не має відношення до секс-індустрії. Вона розглядає можливість проведення міжнародного конкурсу, переможець якого зможе вступити з нею у близькість у прямому ефірі у мережі.

За словами Будро, вона не має вимог щодо зростання чи доходу сексуального партнера, проте їй не подобається, коли у чоловіка «занадто багато м'язів». Крім того, вона сподівається, що майбутній партнер не буде володарем великої чоловічої гідності.
 
"Якщо його пеніс буде довжиною 22 сантиметри або більше, я не витримаю", - стверджує вона.